Neler Yeni

PlayStation 2 FreeMCBoot Nasıl Yüklenir ve USB nasıl o formata dönüştürülür?

OmerBRN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer BARAB
Selamlar. Dün bir PlayStation 2 satın aldım. 2021'de PlayStation 2 kullanmıştım ama o zamanki kullandığım konsol Slim 9000 serisindendi. Çipli de değildi. Elimde iki tane oyunu vardı onlarla zamanımı geçiriyordum. Bu aldığım konsol Fat ve 39004 model. İlk kez bir cihaz kırmak istiyorum. Oda zorunlu olduğum için, Orjinal oyunlar koleksiyonluk gibi göründüğünden konsola ödediğim fiyatların bile üzerinde fiyatlar isteniyor. Aldığımda yanında oyun vermedi satan arkadaş. Bundan dolayı fiyatını kırdım ama oyun deneme şansım olmadı. Fakat Memory Card'ını taktığımda içinde Free MC Boot'un olduğunu gördüm. Nasıl kullanıldığını bilmediğimden internetten ne olduğuna baktım. Fakat sorunluydu içindeki yazılım. Ve ya ben öyle sanıyorum. İnternetteki videolarda memory card ile başlatıldığında önce Free MC Boot menüsüne giriyorlar, oradan ayarlamaları yapıp OPL menu'ye girip oyunları oynayabiliyorlardı. Fakat benim konsolum da Free MC Boot'a girmeden direk OPL Menu'ye giriyor. Bir şekilde Free MC Boot menu'ye girebildiğimde bağladığım USB belleğin içeriğini göremiyorum. Ya yazılım sorunlu ya da ben kullanamıyorum anlamadım. Tuhaf yani. Bu yüzdcen kendim yeniden yazmak istedim. Elimde DVD yazıcımda var, Memory Card'da var, USB bellek'de var. İhtiyacım olan herşeye sahibim. Ama internette gösterilen videolardaki taktikler benim cihazımda çalışmadı. Anlayamıyorum. Eğer ki anlayan varsa ve yardım ederse sevinirim. USB'ye nasıl sıfırdan yazılımını yükleyeceğim, nasıl DVD'den Memory Card'a aktarım yapacağım bunları öğrenmek istiyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler. İyi sosyaller...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye
inanç şahim
Top Bottom