Neler Yeni

Playstation 2 Monitöre Nasıl Bağlanır?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Merhaba
Yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum fakat playstation'ı mönitöre nasıl bağlayacağımı bilmiyorum.

Monitörümde 1 HDMI 1 VGA çıkışı var. Hdmi çıkışına bilgisayarımı bağlıyorum ve VGA çıkışınada Play Stationu bağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

(Hayatımda hiç konsol kullanmadığım için içinden nasıl kablo çıkar neyle nasıl bağlanır bilmiyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
Merhaba
Yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum fakat playstation'ı mönitöre nasıl bağlayacağımı bilmiyorum.

Monitörümde 1 HDMI 1 VGA çıkışı var. Hdmi çıkışına bilgisayarımı bağlıyorum ve VGA çıkışınada Play Stationu bağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

(Hayatımda hiç konsol kullanmadığım için içinden nasıl kablo çıkar neyle nasıl bağlanır bilmiyorum)
dönüştürücülerle yapabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam rca to hdmi olması lazım vga dan bağlamak son seçneğiniz olsun ama uyarıyorum benim aldığım kablo bozuk çıktığı için bir sorumluluk almıyorum

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
SCART to HDMI ya da VGA converter alabilirsiniz.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
Merhaba

yanlış kabloyu söyledim ps2 to hdmi olucaktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,489
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom