f/p alınırps3 almayı düşünüyorum fakat fiyatlat gereksiz uçuk sizce bekleyip ucuzlayınca almalı mıyım yoksa düşmez mi fiyatı şimdi mi alayım bir de şimdi alırsam sizce en fazla ne kadara almalıyım.
f/p ne oluyor pek bilgim yoktaf/p alınır
Fiyat performansf/p ne oluyor pek bilgim yokta
Fiyat ve performans oranı demek hocam.f/p ne oluyor pek bilgim yokta
alınırps3 almayı düşünüyorum fakat fiyatlat gereksiz uçuk sizce bekleyip ucuzlayınca almalı mıyım yoksa düşmez mi fiyatı şimdi mi alayım bir de şimdi alırsam sizce en fazla ne kadara almalıyım.
teşekkürler 1800 buldum süper slim 4 kol 12 oyun açıklama felan yok 2022 yılında satışa koyulmuş.Fiyat performans
çok şey beklemiyorum o kadar grafik bağımlısı değilimdir aslında ucuz olsun diye ve çok fazla last of us oynamak için istiyorum.Alınabilir. Hala iş gören bir makine. Tabi birazda senin cihazdan ne beklediğin de önemli.
1700 1800 bulursanız alınps3 almayı düşünüyorum fakat fiyatlat gereksiz uçuk sizce bekleyip ucuzlayınca almalı mıyım yoksa düşmez mi fiyatı şimdi mi alayım bir de şimdi alırsam sizce en fazla ne kadara almalıyım.
Güzel fiyat alınır hayırlısı olsunteşekkürler 1800 buldum süper slim 4 kol 12 oyun açıklama felan yok 2022 yılında satışa koyulmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok şey beklemiyorum o kadar grafik bağımlısı değilimdir aslında ucuz olsun diye ve çok fazla last of us oynamak için istiyorum.