- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, tamamdır.Tam olayı bilmiyorum ama sanırım bozuk gönderdiği bir ürünün arkasında durmamış. Sonrasın da ürünün bir üst modeliyle değişim yapmışlar. Güvenilir bir site gene de her site de olduğu gibi bu siteden de memnun olan da olur olmayanda. Ben bir alışverişim olmuştu hazır sistem almıştın. Sistemler ile düşüncem de 2. attığınız İncehesap'da ki sistemi önermem. Ötekinin yerine de benim atmış olduğum sistemi 32GB ram yapıp 36.300 TL onu alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
S*nerji'de ki sistem yerine de attığımı tercih ederdim.
Bu arada neden 4070 amd ekran kartı ilk defa kullanacağım ve deneyimlemek istiyorum kötü bir tercih mi olur? kas gücü olarak 4070 den iyi ve rtx vesaire teknolojileri kullanmayacağım.Tam olayı bilmiyorum ama sanırım bozuk gönderdiği bir ürünün arkasında durmamış. Sonrasın da ürünün bir üst modeliyle değişim yapmışlar. Güvenilir bir site gene de her site de olduğu gibi bu siteden de memnun olan da olur olmayanda. Ben bir alışverişim olmuştu hazır sistem almıştın. Sistemler ile düşüncem de 2. attığınız İncehesap'da ki sistemi önermem. Ötekinin yerine de benim atmış olduğum sistemi 32GB ram yapıp 36.300 TL onu alırdım.
S*nerji'de ki sistem yerine de attığımı tercih ederdim.
Son düzenleme: