Neler Yeni

PlayStation 4 satıp ikinci el bilgisayar toplamak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar
Bütçe
2700
Elimde garantisi bu sene bitmiş bir PlayStation 4 var. Artık fark ettim ki yeni çıkan oyunları fiyatından ötürü pek oynayamıyorum ve fifa dışında da kullanmıyorum ben de satıp bari üstüne biraz ekleyerek bilgisayar toplamaya karar verdim. Ama maalesef bu kurda sıfır bana pek mümkün gözükmüyor. Tahminimce 1-2 ay civarında sistem toplamayı planlıyorum. O zamana kadar neler olur,kur yakın zamanda çok artar mı pek bilemiyorum. Ortalama 2.5-3k civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum (Her türlü fikre açığım ikinci el mantıksız derseniz apu vs. de olabilir) sizce neler yapmalıyım tecrübesizim ilk kez ikinci el işlerine giriyorum vs. Umarım açıklayıcı olmuşumdur her türlü soruyu sorabilirsiniz. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Elimde garantisi bu sene bitmiş bir PlayStation 4 var. Artık fark ettim ki yeni çıkan oyunları fiyatından ötürü pek oynayamıyorum ve fifa dışında da kullanmıyorum ben de satıp bari üstüne biraz ekleyerek bilgisayar toplamaya karar verdim. Ama maalesef bu kurda sıfır bana pek mümkün gözükmüyor. Tahminimce 1-2 ay civarında sistem toplamayı planlıyorum. O zamana kadar neler olur,kur yakın zamanda çok artar mı pek bilemiyorum. Ortalama 2.5-3k civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum (Her türlü fikre açığım ikinci el mantıksız derseniz apu vs. de olabilir) sizce neler yapmalıyım tecrübesizim ilk kez ikinci el işlerine giriyorum vs. Umarım açıklayıcı olmuşumdur her türlü soruyu sorabilirsiniz. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
2.5 3k ya anca ikinci el veya apu sistem toplanır eğer elinizde varsa daha fazla artırın.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
2. el 2.5 3000 e güzel sistem toplanır.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2.800 TL'ye sıfırı varken o fiyata zor satarsın.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.5 3k ya anca ikinci el veya apu sistem toplanır eğer elinizde varsa daha fazla artırın.
Zaten ikinci el toplayacağım gibi duruyor. Abdullah Abi'nin 1-2 ay önce 2150ye topladığı ikinci el şu anda 2.5 falan olmuş. O tarz bir şey düşünüyorum. Apu işlemciler de pek piyasada kalmamış kalmayınca da değerleri çok uçmuş maalesef

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
oyun varmı yanında

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Genelde apu isteyenlere bu sistemi öneriyorlardı forumda. ssd yi iptal edip bu ssd yi alın. Ramleri 16 gb yaparsanız daha iyi olacaktır

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şanslıysanız satarsınız. Bu saatten sonra biri PS4 alsa kırdırır zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar
Genelde apu isteyenlere bu sistemi öneriyorlardı forumda. ssd yi iptal edip bu ssd yi alın. Ramleri 16 gb yaparsanız daha iyi olacaktır
Çok teşekkürler inceleyeceğim

Top Bottom