playstation 5 gamepadi alınır mı

yani şu cold wardaki adını unuttuğum özellik için değmez bence piyasada daha ucuza daha iyisi bulunur

pc de mi kullanacaksınız

pc de kullanacaksan kesinlikle xbox kolunu tercşh ederşm pc de daha uyumlu ve her oyunda desteği var kesinlikle 9.nesil kolunu öneririm

pc de kullanacaksan kesinlikle xbox kolunu tercşh ederşm pc de daha uyumlu ve her oyunda desteği var kesinlikle 9.nesil kolunu öneririm
ps uyumlu değilmi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ps daha çok hoşuma gidiyo ama farkları nedir hocam

Eğer desteklediği oyunlar da oynayacaksan alınır her oyunu oynuyorum derseniz tercih

ben şahsen ps5 i xboxa tercih ederim neden derseniz tamamen tercihten ibaret olduğunu düşünüyorum zaten 1 kez elinize alırsanız anlarsınz neden olduğunu hissi çok hoş tuşların hissiyatı inanılmaz ama performans olarak input lag vs. tercih etmek istiyorsanız daha iyileri var mıdır? vardır

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl
Ben ps5 kolu kullanıyorum alınır denediğim 120 ye yakın oyunda hiçbir sıkıntı çıkarmadı bence indirimde bulursan al ve PC tam uyumlu

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,080
Üyeler
189,385
Son üye
SarsiciDirsek
Geri