2 Şertane Al Biri Bozulursa Ötekini KullanırsınÇok ucuzmuş çıksın bı tane kendime bı tanede kardeşime alayım bari
Burası TürkiyeBulgaristan: 30.500TL diye tahmin ediliyor.
50k pc topla daha iyi bırak exclusive çıksın 1-2 oyun o da 3 sene sonra zaten pc geliyo konsol harbi bitiyor... zaten streaming servisi 5 sene içinde iyice gelişmesini bekliyorum artık steam kütüphanesine sallıyorum sub sistemi gelcek aylık 10$ oyunu satın al kütüphanede hemen oyna butonu olacak indirmeye bile gerek kalmayacak hatta xbox gibi rotasyonlu gaming pass sistemi bile yapabilirler.. sallıyorum bu ayki ücretsiz oyunlar bunlar cloud gaming sistemi dahil falan ben bi steam iş görüşmesine başvurım fena fikirlerim varAlıntıyı görüntüle
Playstation 5 Pro
ABD: 699 Dolar
Avrupa: 799 Euro
Türkiye: 1459 Dolar (50.000 TL)
Aynen öyle yedekte lazım tabi2 Şertane Al Biri Bozulursa Ötekini Kullanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burası Türkiye
oled 4k ekranın olmadığı sürece ne işe yarar ki bu..
Bulgaristan'a gidip gelen bi tanıdığınız veya akrabanız varsa bence daha mantıklı, şahsen 50k vermekten iyidir. Hatta vizeniz varsa siz bile halleder gelirsiniz.2 Şertane Al Biri Bozulursa Ötekini Kullanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burası Türkiye
Gereksiz cihaz bence yaBulgaristan'a gidip gelen bi tanıdığınız veya akrabanız varsa bence daha mantıklı, şahsen 50k vermekten iyidir. Hatta vizeniz varsa siz bile halleder gelirsiniz.
tam olarak normal 5 arasında özellik farkını bilmediğim için o konu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Meraklısına göre değişir alınabilirliği.Gereksiz cihaz bence ya