PlayStation 5te hangi oyunları almalıyım

eXo.

80+
Reaksiyon skoru
16
Geçenlerde PlayStation 5 sipariş ettim hayatımdaki ilk konsolun olucak önceki deneyimlerin PlayStation cafelerde pes ve FIFA var bir tek diğer younlar konusunda pek bilgim yok 1800 lira civarı şuan PlayStation oyunlarına bütçem var bu bütçeyle bana 1 1.5 ay sıkmadan dayanabilcek oyun önerileriniz var mı (god of War vb. Gibi bilindik oyunları biliyorum ama onlar seri halinde gittikleri için pek başlama taraftarı değilim çünkü hikayenin tam ortasından başlayamak biraz kafa karıştırıcı olucak benim açımdan)

Geçenlerde PlayStation 5 sipariş ettim hayatımdaki ilk konsolun olucak önceki deneyimlerin PlayStation cafelerde pes ve FIFA var bir tek diğer younlar konusunda pek bilgim yok 1800 lira civarı şuan PlayStation oyunlarına bütçem var bu bütçeyle bana 1 1.5 ay sıkmadan dayanabilcek oyun önerileriniz var mı (god of War vb. Gibi bilindik oyunları biliyorum ama onlar seri halinde gittikleri için pek başlama taraftarı değilim çünkü hikayenin tam ortasından başlayamak biraz kafa karıştırıcı olucak benim açımdan)
Yıllık PS+ Deluxe üyeliği al tüm oyun ihtiyacını karşılar 😀

Kanka kalıcı almak benim açımdan bir nevi daha iyi çünkü çok ilgilenemiyicem büyük ihtimalle oyun değişicek yarım kalıcak vs. Sorunlar oluşucak %100 o yüzden kalıcı bir kaç oyun akşam zaten her ay bir kaç tane böyle oyun almayı planlıyorum ama ilk aldıklarım 1.5-2 ay idare etse fena olmaz

Kanka kalıcı almak benim açımdan bir nevi daha iyi çünkü çok ilgilenemiyicem büyük ihtimalle oyun değişicek yarım kalıcak vs. Sorunlar oluşucak %100 o yüzden kalıcı bir kaç oyun akşam zaten her ay bir kaç tane böyle oyun almayı planlıyorum ama ilk aldıklarım 1.5-2 ay idare etse fena olmaz
1 yıllık PS+ Deluxe üyeliği 460TL. Güncel bir tane oyun alsan yaklaşık aynı fiyata denk gelir zaten. Evet sonradan gidecek oyunlar var (RDR2 gibi) ama üyelikte GOW, Spiderman, Uncharted serileri gibi kesinlikle oynanması gereken ve büyük ihtimalle asla listeden kalkmayacak oyunlar da var.

Her ay birkaç oyun alacaksan ilk ayki paranla Yıllık Deluxe al, sonra istersen yine TLOU2 gibi güzel bazı oyunları satın alırsın.

Oyun önerisi de yapayım:

Spiderman Remastered ve isteğe bağlı olarak yan oyun gibi olan 6 saatte biten Miles Morales.

Uncharted Collection (ilk 3 oyunun Remastred versiyonları) ve Uncharted 4 (yine isteğe bağlı olarak son oyun kayıp miras da oynanabilir.)

GOW 1 ve 2 hikayelerini videolardan falan kısaca öğrendikten sonra GOW 3 ve 4 PS5 de oynanabilir.

Demon Souls Remastred iyi deniyor. Grafikleri falan müthiş.

Son olarak TLOU 1 ve TLOU 2 öneririm.

Ve belirteyim bu oyunların TLOU 2 hariç hepsi PS+ Deluxe de var 😀

Son düzenleme:
Konusu ne üzere kanka zahmet olmazsa bahseder misin

Oyun değilde ps deluxe al kullanıyorum bayağı oyun var

Büyük ihtimalle çoğu oyunun yarısındayken oyunlar değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,435
Üyeler