Kendi hesabımıza mı ekleniyor tam algılayamadım, key olarak değilse nasıl oluyor?aldığınız oyunlar steam usülü kütüphaneye eklenir key vs bir durum söz konusu değildir.
ve evet google play store güvenilirdir.
hesaba ekleniyor key verilmiyor diyelim 10 tl bir oyun aldın o oyun o hesaba yazılıyor aynı hesapla başka cihazda aynı oyun oynanabilir.Kendi hesabımıza mı ekleniyor tam algılayamadım, key olarak değilse nasıl oluyor?
Alacağım oyun UPLAY üzerinde bir oyun, hesap olarak verilecek yani.hesaba ekleniyor key verilmiyor diyelim 10 TL bir oyun aldın o oyun o hesaba yazılıyor aynı hesapla başka cihazda aynı oyun oynanabilir.
hocam play store diyorsunuz uplay diyorsunuz bi karar verin.Alacağım oyun UPLAY üzerinde bir oyun, hesap olarak verilecek yani.
Google play store değil.aldığınız oyunlar steam usülü kütüphaneye eklenir key vs bir durum söz konusu değildir.
ve evet google play store güvenilirdir.
hocam playstore dediğim, oyun satma platformu , bir web sitesi. Android üzerinde ki değil. Google playstore diye not düşerdim.hocam play store diyorsunuz uplay diyorsunuz bi karar verin.
evet yine hesaba direkt tanımlanacak. Hesap ayarlarından oyuna dair kalan detaylara ulaşma imkanınız da mevcut key bilgisi de ayarlarda bulunuyorm
aklım oraya kaydı o zaman keşke site diye not düşseydiniz.hocam playstore dediğim, oyun satma platformu , bir web sitesi. Android üzerinde ki değil. Google playstore diye not düşerdim.
site demeyince ilk anlamadım sonradan jeton düştüGoogle play store değil.
Crysis 3 aldım ve sorun yaşamadım şimdiden hayırlı olsun alacagınız oyunplaystore güvenilirdi demi, aldığımız oyunlar key olarak mı hesap olarak mı veriliyor bilginiz varsa yazabilir misiniz?
Key olarak mı veriyorlar?