Playstore güvenli mi?

Touoa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,334
playstore güvenilirdi demi, aldığımız oyunlar key olarak mı hesap olarak mı veriliyor bilginiz varsa yazabilir misiniz?

aldığınız oyunlar steam usülü kütüphaneye eklenir key vs bir durum söz konusu değildir.
ve evet google play store güvenilirdir.
edit tamam yanlış anladım sonradan jeton düştü sakin.

Son düzenleme:
aldığınız oyunlar steam usülü kütüphaneye eklenir key vs bir durum söz konusu değildir.
ve evet google play store güvenilirdir.
Kendi hesabımıza mı ekleniyor tam algılayamadım, key olarak değilse nasıl oluyor?

Kendi hesabımıza mı ekleniyor tam algılayamadım, key olarak değilse nasıl oluyor?
hesaba ekleniyor key verilmiyor diyelim 10 tl bir oyun aldın o oyun o hesaba yazılıyor aynı hesapla başka cihazda aynı oyun oynanabilir.

hesaba ekleniyor key verilmiyor diyelim 10 TL bir oyun aldın o oyun o hesaba yazılıyor aynı hesapla başka cihazda aynı oyun oynanabilir.
Alacağım oyun UPLAY üzerinde bir oyun, hesap olarak verilecek yani.

Alacağım oyun UPLAY üzerinde bir oyun, hesap olarak verilecek yani.
hocam play store diyorsunuz uplay diyorsunuz bi karar verin.
evet yine hesaba direkt tanımlanacak. Hesap ayarlarından oyuna dair kalan detaylara ulaşma imkanınız da mevcut key bilgisi de ayarlarda bulunuyor.

hocam play store diyorsunuz uplay diyorsunuz bi karar verin.
evet yine hesaba direkt tanımlanacak. Hesap ayarlarından oyuna dair kalan detaylara ulaşma imkanınız da mevcut key bilgisi de ayarlarda bulunuyorm
hocam playstore dediğim, oyun satma platformu , bir web sitesi. Android üzerinde ki değil. Google playstore diye not düşerdim.

hocam playstore dediğim, oyun satma platformu , bir web sitesi. Android üzerinde ki değil. Google playstore diye not düşerdim.
aklım oraya kaydı o zaman keşke site diye not düşseydiniz.
eğer patlamış hesap satmıyorlar ise key verilecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google play store değil.
site demeyince ilk anlamadım sonradan jeton düştü :D

playstore güvenilirdi demi, aldığımız oyunlar key olarak mı hesap olarak mı veriliyor bilginiz varsa yazabilir misiniz?
Crysis 3 aldım ve sorun yaşamadım şimdiden hayırlı olsun alacagınız oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri