mesaj kutunuza bakıngüvenemiyorum yurtdışı hiç almadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
poco f3 al 33wat hızlı şarjı var zaten yeterde artar işlemcide iyi üstelik 5g var en önemli farkPoco F3 daha iyi bir telefon.
mesaj kutunuza bakıngüvenemiyorum yurtdışı hiç almadım
poco f3 al 33wat hızlı şarjı var zaten yeterde artar işlemcide iyi üstelik 5g var en önemli farkPoco F3 daha iyi bir telefon.
Bendede poco x3 pro var ancak oyunda çok ısınıyor normal kullanımdada uzun süre kullanınca çok ısınma yapıyorX3 pro kullanıyorum dolu dolu bir tam gün çıkıyor normal kullanımda ise 1.5 gün çıkıyor F3 hakkında bilgim yok
11t pro imei repair için direnç değişimi yapmak gerekiyor ve bu da oldukça riskli bir şey, daha düşük bir model tercih edilebilir yd alınscaksa. veya yd alıp pasaporta kayıt yaparsınızNeden kaçak telefon tercih etmiyorsunuz? o fiyata kaçak Mİ11T Pro 12/256 bulunur
Isınma yapar normal yani işlemci yoğun kullanıyor çünküBendede poco x3 pro var ancak oyunda çok ısınıyor normal kullanımdada uzun süre kullanınca çok ısınma yapıyor
Teşekkürler cevabın içinIsınma yapar normal yani işlemci yoğun kullanıyor çünkü
bilmiyorum şüphelerim var 1 günümü rahat çıkarırmı diyemesaj kutunuza bakın
poco f3 al 33wat hızlı şarjı var zaten yeterde artar işlemcide iyi üstelik 5g var en önemli fark
ayrıca note 11 de 120W var ikisi arasında kaldım cidden yamesaj kutunuza bakın
poco f3 al 33wat hızlı şarjı var zaten yeterde artar işlemcide iyi üstelik 5g var en önemli fark
Alırken şunlarıda düşün örneğin ekran fiyatı ne kadar aliexpresste parça maliyetlerine bakarak albilmiyorum şüphelerim var 1 günümü rahat çıkarırmı diye
ayrıca note 11 de 120W var ikisi arasında kaldım cidden ya