Neler Yeni

poco f4 gt gaming 12+7 alınır mı? ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Bütçe
14000
çok ısınıyormu ? birde imei atılabiliyormu yoksa anakartla oynanıpmı atılması gerekiyor telefonun içinin açılmasını istemiyorum bütçem 14k ya kadar çıkabilir

birde infinix zero ultra nasıldır o da hoşuma gitti yandaki karbon desenli şerit çok hoş duruyor karbonu seviyorum

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan
Hocam garantili F5 almanız daha iyi olmaz mı ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam garantili F5 almanız daha iyi olmaz mı ?
çok fazla telefon kıran birisi değilim

düz f5 ile f4gt arasında fiyst dışında pek bir fark yok proda çok farklı değil aslında pronun ekranı daha iyi o kadar

f4 deki terik tuşu olayı hoşuma gitti benim birde hızlı şarzı var 120 watt sarı rengide çok hoş duruyor

şahin doğan

80+ Platinum
F4 GT alacağına Redmi K60 al.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Telefonu yurtdışından alıyorsan Redmi K60 al. Yurtdışından alabilecek birini tanımıyorsan Zahter İletişim var Facebook grubu olarak. Ben zamanında Poco F3 almıştım. Güvenilirdir ve düz imei atılıp değil de dirençle kayıt oluyor bu telefonlar.

Bu arada, Redmi K60 = Poco F5 Pro
Hatta batarya ve ekran olarak daha iyi. Redmi Çin'de üretilen versiyonu Poco globalde. Düşün derim.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Telefonu yurtdışından alıyorsan Redmi K60 al. Yurtdışından alabilecek birini tanımıyorsan Zahter İletişim var Facebook grubu olarak. Ben zamanında Poco F3 almıştım. Güvenilirdir ve düz imei atılıp değil de dirençle kayıt oluyor bu telefonlar.

Bu arada, Redmi K60 = Poco F5 Pro
Hatta batarya ve ekran olarak daha iyi. Redmi Çin'de üretilen versiyonu Poco globalde. Düşün derim.
düz imei atılan bir model varmı bu bütçelerde bu telefonlar gibi performanslı

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
düz imei atılan bir model varmı bu bütçelerde bu telefonlar gibi performanslı
Bildiğim kadarıyla düz imei atılan telefon pek kalmadı gibi ama Redmi note pro serisi genelde düz atılıyor. Ama onlar da çok kaliteli telefon olmuyor. Dirençle kayıtta bir sıkıntı olmuyor zaten benim telefonum direnç kayıtlı. Ama yapan kişi de önemli. Zahter iletişim direnci kendisi yapıyor bana kendisi atmıştı.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Bildiğim kadarıyla düz imei atılan telefon pek kalmadı gibi ama Redmi note pro serisi genelde düz atılıyor. Ama onlar da çok kaliteli telefon olmuyor. Dirençle kayıtta bir sıkıntı olmuyor zaten benim telefonum direnç kayıtlı. Ama yapan kişi de önemli. Zahter iletişim direnci kendisi yapıyor bana kendisi atmıştı.
tek facebook sayfalarımı var
sadece facebook ise grubu atabilirmisin yanlışa girmiyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,681
Üyeler
164,364
Son üye
Taa34
Top Bottom