nfc sizin için önemlimi?Yd olarak bulunabiliyor fakat TR kayıtlı bulunamıyor o yüzden tercih edemeyeceğim başka öneriniz varmı?
nfc sizin için önemlimi?Yd olarak bulunabiliyor fakat TR kayıtlı bulunamıyor o yüzden tercih edemeyeceğim başka öneriniz varmı?
Olursa daha iyi olur ama çok önemli değil.nfc sizin için önemlimi?
samsung note 10 bak yada plus daha yeni istersen s20fe yada s21 fe s20 falan bakYd olarak bulunabiliyor fakat TR kayıtlı bulunamıyor o yüzden tercih edemeyeceğim başka öneriniz varmı?
Öneriniz varmı?Pro modelini kullanmıştım eski olmasına rağmen çok güçlü bir işlemcisi var NFC kullanmadım o parayada önermem.
alma kronik batarya problemi var bunlardaMahallede telefoncuda 5700 TL ye herşeyi sağlam hiçbir sorunu olmayan poco X3 NFC buldum alınır mı??
Bütçeye uygun öneriniz varmı? veya 256/8 redmi 13c 6300 e Alınır mı??alma kronik batarya problemi var bunlarda
Oda çöp knkBütçeye uygun öneriniz varmı? veya 256/8 redmi 13c 6300 e Alınır mı??
O da şuan kullandığım telefon, berbat hiç almanı tavsiye etmem Huwaei, Xiaomi Note 10 s/pro,Poco X3/4/5/6 Pro gibi modellere bak.Bütçeye uygun öneriniz varmı? veya 256/8 redmi 13c 6300 e Alınır mı??
Redmi 12 alınır mı? 8/128 veya Samsung a15?Oda çöp knk
Samsung a15 veya redmi 12 alınır mı??O da şuan kullandığım telefon, berbat hiç almanı tavsiye etmem Huwaei, Xiaomi Note 10 s/pro,Poco X3/4/5/6 Pro gibi modellere bak.