Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Bütçe
- 3000
3000 TL bütçem var. Farklı önerilere de açığım. Teşekkürler.
POCO X3 derim.3000 TL bütçem var. Farklı önerilere de açığım. Teşekkürler.
Tasarım çok önemli değilse Poco al geç yani tartışmaya gerek yok 120 Hz ekran farkı zaten bitiriyor işi oyun oynuyorsan.Bende o yöndeyim şuanlık.
Batarya konusunda 5160 mah'ın hakkını vermediği söyleniyor. Doğru mudur?Tasarım çok önemli değilse Poco al geç yani tartışmaya gerek yok 120 Hz ekran farkı zaten bitiriyor işi oyun oynuyorsan.
X3'de batarya beklenildiği kadar iyi performans sağlamıyormuş doğru mu?Poco X3.
Note 9 Pro'da çok sıkıntı yaşayan insan var.
hayır ben bataryasından gayet memnunum özellikle şarj süresinden evden çıkmadan 5-10 dk takıyorum %30-40 oluyor günde bütün gün pc başında olduğum için yani 10 saat kullanmadığım için%100 olduktan sonra 2-3 gün gidiyor şarjı test ettim 1 saat 10 dk içinde full oluyor şarjıBatarya konusunda 5160 mah'ın hakkını vermediği söyleniyor. Doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
X3'de batarya beklenildiği kadar iyi performans sağlamıyormuş doğru mu?
Hocam desene başta Poco'yu kullandığınıhayır ben bataryasından gayet memnunum özellikle şarj süresinden evden çıkmadan 5-10 dk takıyorum %30-40 oluyor günde bütün gün pc başında olduğum için yani 10 saat kullanmadığım için 2-3 gün gidiyor şarjı %100 olduktan sonra test ettim 1 saat 10 dk içinde full oluyor şajı
hayır 120hz de kullanıyorum sürekli olarak kasma vs yok arayüz gayet seri ben bi eksiklik hissetmedimHocam desene başta Poco'yu kullandığını
Hazır kullanan biri olaraktan sana sormak istiyorum. Arayüz de kasma, akış bozukluğu felan var mıdır? Arayüzü ağır diyorlar.
birkaç ay oldu 2 aydan fazla oldu ama tam tarih hatırlamıyorumNe kadar süredir kullanıyorsun acaba?