Neler Yeni

Poco x3 nfc tavsiye ediyorum.

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
Merhaba arkadaşlar.4 gündür kullanıyorum cihazı.Kesinlikle parasına değer cihaz.Stereo ses kamera ekran 120hz akıcılığı bataryası hepsi parasının hakkını veriyor.Bana göre eksileri ekranın çok büyük olduğu için 1080p çözünürlüğün yetmemesi,telefon boyutu ve kalınlığı.Samsungdan geçtim keşke 120hz olmasada amoled ekran olsa diyorum arada.Oyun konusundada başarılı.Pubg akıcı ayarlarda maks 45fps veriyor.Lol 60 fps yüksek ayarlarda açıyor.Telefonla ilgili sorular sora bilirsiniz.

Son düzenleme:

Techno08

80+ Gold
Aslında oyun performansını da açıklarsanız mesela, alacak olan arkadaşlar için güzel bir rehber olabilir. Çünkü bazı arkadaşlar sırf pubg'den dolayı alıyor. Oyun esnasında sol üstten elinizi ekrana Doğu çekin, Xiaominin yazılımı olan game turbo, kaç fps aldığını gösteriyor.

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında oyun performansını da açıklarsanız mesela, alacak olan arkadaşlar için güzel bir rehber olabilir. Çünkü bazı arkadaşlar sırf PUBG'den dolayı alıyor. Oyun esnasında sol üstten elinizi ekrana Doğu çekin, Xiaominin yazılımı olan game turbo, kaç fps aldığını gösteriyor.
düzenledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,244
Üyeler
168,606
Son üye
Abdülhey222
Top Bottom