Neler Yeni

poco x3 pro durduk yere yeniden baslatıyor

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
cihaz poco x3 pro yazılımsal olduğunu düşündüğüm bi sorunu var. Cihaz mesela youtubedayken hani ekran döndürüp dikey yatay alırsınız ya öyle döndürürken aniden donup çöküyor yazılım güncellemesi yaptıktan 1-2 hafta sonra olmaya başladı bu sorun, donanımsal hiç bir sıkıntısı yok işlemcisinde vs., sadece ekran döndürürken oluyor. garantisi bu haziranda bitecek göndereyim mi yoksa ne yapayım bootloader kilidini acıp miu14 romunu kurabilirim fakat garantiyi bozuyor emin olamadım. Garanti servisi sorun yazılımsal olduğu için ne yapacağını da bilemiyorum düzeltecek mi 1 ay telefonsuz kalmak da istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide ekleyeyim tek sorunu ben yaşıyorum gördüğüm kadarıyla internette her yerde arattım aynı sorunu yaşayanı bulamadım

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
cihaz poco x3 pro yazılımsal olduğunu düşündüğüm bi sorunu var. Cihaz mesela youtubedayken hani ekran döndürüp dikey yatay alırsınız ya öyle döndürürken aniden donup çöküyor yazılım güncellemesi yaptıktan 1-2 hafta sonra olmaya başladı bu sorun, donanımsal hiç bir sıkıntısı yok işlemcisinde vs., sadece ekran döndürürken oluyor. garantisi bu haziranda bitecek göndereyim mi yoksa ne yapayım bootloader kilidini acıp miu14 romunu kurabilirim fakat garantiyi bozuyor emin olamadım. Garanti servisi sorun yazılımsal olduğu için ne yapacağını da bilemiyorum düzeltecek mi 1 ay telefonsuz kalmak da istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide ekleyeyim tek sorunu ben yaşıyorum gördüğüm kadarıyla internette her yerde arattım aynı sorunu yaşayanı bulamadım
Garantiyi bozmaya değmez servise yolla en iyisi

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,645
İsim
Hakanbey
Poco nun fiyatlarının düşük olmasının en büyük sebebi garantisinin berbat oluşu eğer servise yollarsanız daha kötü bir telefon geri gelebilir.

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Valla ben daha garanti varken Xiaomi.EU rom attım şuan miui14 deyim rahatım.

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
miu14 gelecekmiş yakın zamanda şimdilik bu sorunla idare edeceğim bi şekilde güncellemeyle çözülmezse göndermeyi düşünüyorum

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
Hocam bide bir şey soracağım garantiye nasıl göndereceğim bi bilginiz var mı önceden hiç göndermedim de

ZiyaB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ziya Baykan
miu14 gelecekmiş yakın zamanda şimdilik bu sorunla idare edeceğim bi şekilde güncellemeyle çözülmezse göndermeyi düşünüyorum
Hocam naptınız çözdünüzmü sorunu aynısını bende yaşıyorum 2 aydır telefonu kırıcam artık tam herşeyi hazırlayıp oturuyorum video açılırken yeniden başlıyor veya başka bir durumda

atackpros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege Köken
Hocam naptınız çözdünüzmü sorunu aynısını bende yaşıyorum 2 aydır telefonu kırıcam artık tam herşeyi hazırlayıp oturuyorum video açılırken yeniden başlıyor veya başka bir durumda
hocam garantisi varsa garantiye verin garantiye verdim anakart değişimi yaptılar öyle düzeldi sorun

Top Bottom