Bütçem ortalama 15k hangisini alayım?
o bütçeye başka bir model önerir misiniz?Açık ara GT2. Kamera/Performans her yönden premium cihaz.
Hayır. 20K ya çıkarsan Poco X6 Proo bütçeye başka bir model önerir misiniz?
Hayır. 20K ya çıkarsan Poco X6 Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka yok.
15K her kuruşuna kadar eder.15k eder mi farklı bir modelde bekleyebiliriz?
Kullanacağın İşe göre değişir oyun odaklı kullanacak isen X6 Pro daha iyi fakat 8 Gb versionunu sipariş edebilirsin gt2 kamera yönünden daha iyi bir cihaz oyun performansı olarakda kötü değil zaten ama x6 prodan geride kullandığın alana göre karar vermen daha iyi olur eğer bütçe 15000 ise ben normal şartlarda GT2 Tercih ederim fakat realme markasını pek sevmiyorum o yuzden x6 pro aldımBütçem ortalama 15k hangisini alayım?
çok dileyerek düzeltiyorum X6 pro Sandım kusura bakmayın eğer X6 dan bahsediyorsak gt2 kuşkusuz daha iyiKullanacağın İşe göre değişir oyun odaklı kullanacak isen X6 Pro daha iyi fakat 8 Gb versionunu sipariş edebilirsin gt2 kamera yönünden daha iyi bir cihaz oyun performansı olarakda kötü değil zaten ama x6 prodan geride kullandığın alana göre karar vermen daha iyi olur eğer bütçe 15000 ise ben normal şartlarda GT2 Tercih ederim fakat realme markasını pek sevmiyorum o yuzden x6 pro aldım
x6 pro değil x6 hocam aynı fiyat ikisideKullanacağın İşe göre değişir oyun odaklı kullanacak isen X6 Pro daha iyi fakat 8 Gb versionunu sipariş edebilirsin gt2 kamera yönünden daha iyi bir cihaz oyun performansı olarakda kötü değil zaten ama x6 prodan geride kullandığın alana göre karar vermen daha iyi olur eğer bütçe 15000 ise ben normal şartlarda GT2 Tercih ederim fakat realme markasını pek sevmiyorum o yuzden x6 pro aldım
çok dileyerek düzeltiyorum X6 pro Sandım kusura bakmayın eğer X6 dan bahsediyorsak gt2 kuşkusuz daha iyi
he altta yazmışsın bende yeni gördüm gt2 den yanayız şuan teşekkürler yorumun içinKullanacağın İşe göre değişir oyun odaklı kullanacak isen X6 Pro daha iyi fakat 8 Gb versionunu sipariş edebilirsin gt2 kamera yönünden daha iyi bir cihaz oyun performansı olarakda kötü değil zaten ama x6 prodan geride kullandığın alana göre karar vermen daha iyi olur eğer bütçe 15000 ise ben normal şartlarda GT2 Tercih ederim fakat realme markasını pek sevmiyorum o yuzden x6 pro aldım
çok dileyerek düzeltiyorum X6 pro Sandım kusura bakmayın eğer X6 dan bahsediyorsak gt2 kuşkusuz daha iyi