Pollux 3T10 Monitörlü

Tankman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Arkadaşlar yeni kampanya yapmışlar birkaç özelleştirme ile 5400 e aldım sizce iyi mi

SSD dışında güzel.

Arkadaşlar yeni kampanya yapmışlar birkaç özelleştirme ile 5400 e aldım sizce iyi mi
SSD çıkarıp Patriot burst 480 alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

ssd çıkarıp patriot burst 240/480gb takıp rahatlıkla alabilirisniz güzel f/p sistem.

Bu game garage sitesi güvenilir bir yer mi acaba arkadaşlar ilgi alakaları nasıl daha önce sipariş veren var mı?

maddi durumu sıkışık hiç pc si olmayan kardeşlerim için gayet güzel bence hiç yoktan 1 sene götürür sonra yapabilirlerse zamanla yükseltme yaparlar bence ha yapmasalar dahi parçalar arıza vermezse ki garantlili bir sıkıntı olcağını sanmıyorum

Bu game garage sitesi güvenilir bir yer mi acaba arkadaşlar ilgi alakaları nasıl daha önce sipariş veren var mı?
güvenilir hocam

Birde bu 3000 tl lik bir kaç tane sistemleri var bugün bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Lol cs metin 2 call of tarzı oyunları seviyorum sizce hangisini almalıyım lütfen sitesinden benim için bakacak öneri verecek arkadaşlar yazsın

Siteden baktigim zaman apu yazıyor sistem yanlarında bu içinde ekran kartı yok oyun vs giremezsin mi demek ?

İptal edin sistemi zaten daha stokta var bir daha sipariş edip şöyle özelleştirin;

SSD yok patriot burst 480/240 gb .

Bütçe varsa ram 2x8 16 gb.

Siteden baktigim zaman apu yazıyor sistem yanlarında bu içinde ekran kartı yok oyun vs giremezsin mi demek ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,281
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri