Uğur Altun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
POLLUX APU-PRO bu sistemi resimdeki gibi güncelledim ve 4900₺ gibi bir fiyat çıktı. Sizce alınır mı?
BLADE sistemde ki SSD kronik sorunlu diye biliyorum. Bütçe artırma yapamıyorum malesef, benim bahsettiğim alınır mıo fiyata
daha mantıklı. Bütçe artarsa![]()
CYBER-1050Ti /AMD Ryzen 3 1200 / ASUS PHOENIX GTX 1050 TI 4GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-1050Ti oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ile oyun deneyimi yaşayacağınız sistem olarak tasarlandı. INTELi3 10100F işlemci ve ASUS GTX 1050Ti ekran kartı ile oluşturulan bu sistemi aynı gün kargo avantajı ile satın alabilirsiniz. Montaj ve test işlemleri tamamen ücretsiz yapılmaktadır.www.gaming.gen.tr
öneririm![]()
BLADE-1050Ti / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS GeForce Cerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-1050Ti oyuncu bilgisayarı oyunlarınızı ortalama fps değerleri ile oynamanız için tasarlandı. AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, Asus Cerberus GTX 1050Ti ekran kartı, 8 GB ram, 240GB SSD gibi parçalarla oluşturulan bu sistemi aynı gün kargo avantajı ile satın alabilirsiniz. Montaj ve test...www.gaming.gen.tr
Evet sıkıntısı var. Ama ssd çok sorun değil genelde. Değiştirilmesi en kolay parçalardan biri.BLADE sistemde ki SSD kronik sorunlu diye biliyorum. Bütçe artırma yapamıyorum malesef, benim bahsettiğim alınır mı