Yardım Polosmart ps3 kolu aldım ama kablosuz bağlayamadım.

Hiko335

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
686
Arkadaşlar bu videoda yapılan her şeyi yaptım ama bağlayamdım. Nasıl bağlayacağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an sadece 1 ve 2nci ışıklar yanıp sönüyor kablo bağlı olarak.

16333463837455533926338835698818.jpg

Bu videoda yapılan şeyleri yaptım ama bluetooth ile bağlanmadı.

Güncelleme: Şu ana dört ışık aynı anda yanıyor kesintisiz.

Arkaşım @İbrahim Özel 'de aldı aynı sorunu yaşıyor kabloluyken sorun yok video yorumlarına bakarsanız bu sorunun yazılım kaynaklı olduğunu söylüyorlar

@İbrahim Özel bende kablo ile takılı şu an ama ışıklar yanıp sönüyor kablolu nasıl kullanacağım.

@İbrahim Özel bende kablo ile takılı şu an ama ışıklar yanıp sönüyor kablolu nasıl kullanacağım.
Shibari uygulamasını açtığım zaman kablolu kullanabiliyorum ama kapattığım zaman kolu kullanamıyorum.

Shibari uygulamasını açtığım zaman kablolu kullanabiliyorum ama kapattığım zaman kolu kullanamıyorum.
Bende shibari ile kullanıyorum. Kapatmaman lazım. Oynayacağın zaman shibariyi altta açık bırak. Kablosuz olarak bende bağlayamadım yazılım kaynaklı sanırım.

Bende shibari ile kullanıyorum. Kapatmaman lazım. Oynayacağın zaman shibariyi altta açık bırak. Kablosuz olarak bende bağlayamadım yazılım kaynaklı sanırım.
İade edeceğim zaten ben ds4 kullanmaya alışkın olduğum için çok kötü geldi.
Yardımlar için teşekkür ederim.

Geri