Neler Yeni

Öneri Popüler ayakkabıları ucuza veya daha ucuza alabileceğim yer önerileri ?!

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Arkadaşlar hepinize merhaba sorum başlıktaq mevcut
Gün içinde görüyorsunuz herkesin ayağında tanındık bilindik markalar mevcut (nike,air jordan...,new balance,adidas,skechers,reebok,hummel,lumberjack,dockers vs....
Belli bir aradan beridir aynı nike ayakkabılarımı kullanıyorum. Artık eskidi ve yeni ayakkabı almak istiyorum.
Malum ülkemizdeki fiyatlar belli üstte yazdığım ayakkabıları min 200 --- max 400 e daha ucuz alabileceğim yerler mevcut mu ?
Veya bilen arkadaşlar 2.el letgo,sahibinden vs alınır mı ?
Veya bu ayakkabıları piyasanın çok altında alabileceğim yerler mevcut mu ?
Bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Yorumlarını ve düşüncelerini belirten arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

En İyi Cevap
3
Gün içinde görüyorsunuz herkesin ayağında tanındık bilindik markalar mevcut (nike,air jordan...,new balance,adidas,skechers,reebok,hummel,lumberjack,dockers vs....
Belli bir aradan beridir aynı nike ayakkabılarımı kullanıyorum. Artık eskidi ve yeni ayakkabı almak istiyorum.
Malum ülkemizdeki fiyatlar belli üstte yazdığım ayakkabıları min 200 --- max 400 e daha ucuz alabileceğim yerler mevcut mu ?
Daha yeni air max aldım internet fiyatı 700 fabrika satış mağazasından 300e aldım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dhgate var kaliteli replika ürünler satıyor ama 400-500 çakma ayakkabıya vermektense kaliteli orijinal ürünleri tercih et sağlık gösterişten daha ön planda olmalı bence

Berke Fitness

80+ Bronze
Trendyol indirimlerini takip et

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dhgate var kaliteli replika ürünler satıyor ama 400-500 çakma ayakkabıya vermektense kaliteli orjinal ürünleri tercih et sağlık gösterişten daha ön planda olmalı bence
amamcım orijinal almak zaten ama piyasanın altına satan bir yer bulamadım

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
amamcım orijinal almak zaten ama piyasanın altına satan bir yer bulamadım
Bende araştırıyorum bir süredir ama almak istediğim modeller sınırlı üretim olduğu için sadece replikaları bulunuyor hiç orijinal ayakkabıların nasıl ucuza alındığına bakmadım nasıl piyasa fiyatının yarısına satılıyor onuda anlayamıyorum varsa böyle işlerde deneyimi olan biri yardımcı olursa konu benimde baya işime yarayacak

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Bende araştırıyorum bir süredir ama almak istediğim modeller sınırlı üretim olduğu için sadece replikaları bulunuyor hiç orijinal ayakkabıların nasıl ucuza alındığına bakmadım nasıl piyasa fiyatının yarısına satılıyor onuda anlayamıyorum varsa böyle işlerde deneyimi olan biri yardımcı olursa konu benimde baya işime yarayacak
dolap , letgo gibi yerlerede baktım fakat adamlar 2. el olmasına rağmen sıfır fiyatı çekiyor yada bir ayyakkabı sıfırı 400 ise adam 350-380 yazıyor anlamıyorum bir de kullanmış yani

Top Bottom