adidas
80+ Bronze
Dahası
okudumKonu içeriğini okudun mu?
okudumKonu içeriğini okudun mu?
Kavga çıkarmak için.Tamam o halde. Neden bu şekilde yorum yapıyorsun?
Eyleme dökmedikleri sürece sorun yok ozaman ben aşkı memnu izledim hemen yarın gidip yengemi şey yapacam.Parodi olması bir şeyi ifade etmez. İnsanlar şarkıyı dinleyip ot içiyorum, ot içiyorum diye etrafta gezinebilir.
bence tüm sanatçılar araştırlmalı ve soruşturulmalıSuç nerede ben göremiyorum. O şarkı bi parodi özendirme amaçlı değil özenen varsa o şarkıyı dinleyip en yakın zamanda akıl sağlığına kavuşmasını dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O boş zaten ona göre ampul aşağı ampul yukarı
Kimin eyleme döküp dökmeyeceğini nereden bilebilirsin ki?Eyleme dökmedikleri sürece sorun yok ozaman ben aşkı memnu izledim hemen yarın gidip yengemi şey yapacam.
O devletin işi ayrıca bu şarkıyı dinleyen her insan bu maddelere bu kadar rahat ulaşıyorsa bu çok daha ciddi bir sorun.Kimin eyleme döküp dökmeyeceğini nereden bilebilirsin ki?
Evet, Porçay çok genç, 25 yaşında hapise girerse 29 yaşında çıkacak. İş bulamayacak... falan yazmışsın. Genç olması işlediği suçun üzerini örtmeye yetmiyor maalesefTamam o halde. Neden bu şekilde yorum yapıyorsun?
Sen ne yaşıyorsun?O devletin işi ayrıca bu şarkıyı dinleyen her insan bu maddelere bu kadar rahat ulaşıyorsa bu çok daha ciddi bir sorun.
Bencede yapılmasada olurmuş ama hapis fazla olmuş sadece şarkıyı kaldırtmaları yeterdi.bence tüm sanatçılar araştırlmalı ve soruşturulmalı
böyle şarkılar olmamalı hiç
en iyisi bence
yani kötü bir şey bence kötü bir şeyin parodisi de şarkısıda olmamalı
Sana ne lazımEvet, Porçay çok genç, 25 yaşında hapise girerse 29 yaşında çıkacak. İş bulamayacak... falan yazmışsın. Genç olması işlediği suçun üzerini örtmeye yetmiyor maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen ne yaşıyorsun?
Hangi suçtan bahsediyorsun? Ne suçu?Evet, Porçay çok genç, 25 yaşında hapise girerse 29 yaşında çıkacak. İş bulamayacak... falan yazmışsın. Genç olması işlediği suçun üzerini örtmeye yetmiyor maalesef
Tecavüzcüler, katiller dışarıda diye açıkça uyuşturucuya özendiren bir adamı savunman cok komik.Hangi suçtan bahsediyorsun? Ne suçu?
Tecavüzcüler, katiller dışarıdayken parodi yapan birisinin 4 yıl hapis cezası almasını haklı buluyorsan senle daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü.
Ortada özendirme yok. Hala neyden bahsediyorsun?Tecavüzcüler, katiller dışarıda diye açıkça uyuşturucuya özendiren bir adamı savunman cok komik.
Sonunda porçaydan daha komik biri o içerde iken sen onun görevini üstlen sana daha çok gülebilirim eminim.Tecavüzcüler, katiller dışarıda diye açıkça uyuşturucuya özendiren bir adamı savunman cok komik.