Neler Yeni

Porçay'ın Ceza Alması Hakkında

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Parodi olması bir şeyi ifade etmez. İnsanlar şarkıyı dinleyip ot içiyorum, ot içiyorum diye etrafta gezinebilir.
Eyleme dökmedikleri sürece sorun yok ozaman ben aşkı memnu izledim hemen yarın gidip yengemi şey yapacam.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Suç nerede ben göremiyorum. O şarkı bi parodi özendirme amaçlı değil özenen varsa o şarkıyı dinleyip en yakın zamanda akıl sağlığına kavuşmasını dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O boş zaten ona göre ampul aşağı ampul yukarı :D
bence tüm sanatçılar araştırlmalı ve soruşturulmalı
böyle şarkılar olmamalı hiç
en iyisi bence
yani kötü bir şey bence kötü bir şeyin parodisi de şarkısıda olmamalı

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kimin eyleme döküp dökmeyeceğini nereden bilebilirsin ki?
O devletin işi ayrıca bu şarkıyı dinleyen her insan bu maddelere bu kadar rahat ulaşıyorsa bu çok daha ciddi bir sorun.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Tamam o halde. Neden bu şekilde yorum yapıyorsun?
Evet, Porçay çok genç, 25 yaşında hapise girerse 29 yaşında çıkacak. İş bulamayacak... falan yazmışsın. Genç olması işlediği suçun üzerini örtmeye yetmiyor maalesef

O devletin işi ayrıca bu şarkıyı dinleyen her insan bu maddelere bu kadar rahat ulaşıyorsa bu çok daha ciddi bir sorun.
Sen ne yaşıyorsun?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bence tüm sanatçılar araştırlmalı ve soruşturulmalı
böyle şarkılar olmamalı hiç
en iyisi bence
yani kötü bir şey bence kötü bir şeyin parodisi de şarkısıda olmamalı
Bencede yapılmasada olurmuş ama hapis fazla olmuş sadece şarkıyı kaldırtmaları yeterdi.

Evet, Porçay çok genç, 25 yaşında hapise girerse 29 yaşında çıkacak. İş bulamayacak... falan yazmışsın. Genç olması işlediği suçun üzerini örtmeye yetmiyor maalesef

Sen ne yaşıyorsun?
Sana ne lazım :D

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Hangi suçtan bahsediyorsun? Ne suçu?
Tecavüzcüler, katiller dışarıdayken parodi yapan birisinin 4 yıl hapis cezası almasını haklı buluyorsan senle daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Hangi suçtan bahsediyorsun? Ne suçu?
Tecavüzcüler, katiller dışarıdayken parodi yapan birisinin 4 yıl hapis cezası almasını haklı buluyorsan senle daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü.
Tecavüzcüler, katiller dışarıda diye açıkça uyuşturucuya özendiren bir adamı savunman cok komik.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Tecavüzcüler, katiller dışarıda diye açıkça uyuşturucuya özendiren bir adamı savunman cok komik.
Ortada özendirme yok. Hala neyden bahsediyorsun?
Ortada bu tarz şarkı yapanları eleştirmek var. Eleştirmeyi de Ezhel'in şarkısı üzerinden parodi yaparak yapıyor. Anlamıyor musun?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sonunda porçaydan daha komik biri o içerde iken sen onun görevini üstlen sana daha çok gülebilirim eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,528
Üyeler
164,324
Son üye
RecBEYY
Top Bottom