Neler Yeni

Yardım Port başvurusu nasıl yapılır boş port yok

Yusuf74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Özdilkural
Selam arkadaşlar yıl oldu halen adsl kullanıyorum vdsl geçmek istiyorum fakat uzun süredir boş port yok acaba boş port olayı nasıl oluyor bilen birisi var mı detaylı anlatabilir mi çünkü ülkemiz şartları gereği 2 aile yaşıyoruz evde kalabalık oluyor haliyle kız kardesim ve kuzenim üniversiteye gidiyo online dersleri oluyor 2si internete girince ben oyun oynayamıyorum hadi onu geçtim video film hiçbisey olmuyo vdsle nasıl geçebilirim port nasıl açtırabilirim lütfen bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Şimdi herkesin dairesine Türk Telekom bir kutu koyar bu kutulara daire sayısı kadar port koyulur, böylelikle internet bağlantısı sağlanır. Şimdi sende boş port yoksa açık söyliyim çekeceğin var. Bu ülkede dolu port belasından kolay kolay kurtulan pek insan görmedim. Senin yapabileceğin ise Türk Telekom'u sürekli darlamak olacaktır. İlçe müdürlüğüne git başvuru yap port için başka da bir şey yok.

Yusuf74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Özdilkural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi herkesin dairesine Türk Telekom bir kutu koyar bu kutulara daire sayısı kadar port koyulur, böylelikle internet bağlantısı sağlanır. Şimdi sende boş port yoksa açık söyliyim çekeceğin var. Bu ülkede dolu port belasından kolay kolay kurtulan pek insan görmedim. Senin yapabileceğin ise Türk Telekom'u sürekli darlamak olacaktır. İlçe müdürlüğüne git başvuru yap port için başka da bir şey yok.
teşekkür ederim deneyeceğim

Top Bottom