Neler Yeni

Çözüldü✓ POWER BOOST PSU 500W

fabe1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Furkan Kılınç
Geçen gün abdullah abinin paylaştığı itopya sigma rules bilgisayarı satın aldım ve dün elime ulaştı pcyi açtım ve minecraft gibi bir oyunda fps değerlerine bakmak istedim 1000 1300 arası alabiliyorum fakat psudan cızırtı sesi geliyor ve baya korkutucu bir sıkıntı yapar mı diğer parçalara zarar verebilir mi ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Geçen gün abdullah abinin paylaştığı itopya sigma rules bilgisayarı satın aldım ve dün elime ulaştı pcyi açtım ve minecraft gibi bir oyunda fps değerlerine bakmak istedim 1000 1300 arası alabiliyorum fakat psudan cızırtı sesi geliyor ve baya korkutucu bir sıkıntı yapar mı diğer parçalara zarar verebilir mi ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler
bobin ağlaması denilen olay olmuş olabilir tamiri yok diye biliyorum sadece oyunu açtığındamı o ses geliyor

fabe1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Furkan Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bobin ağlaması denilen olay olmuş olabilir tamiri yok diye biliyorum sadece oyunu açtığındamı o ses geliyor
evet sadece oyunu açtığımda geliyor masaüstündeyken cızırtı sesi almıyorum

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
evet sadece oyunu açtığımda geliyor masaüstündeyken cızırtı sesi almıyorum
o zaman bobin ağlamasıdır bilgisayara zarar vermez diye biliyorum fakat kuru gürüldü iade değişim talep edebiliyorsan et derim ben bazı ekran kartlarındada görülüyor bu olay çoğu kişi sorundan saymıyor fakat 0 satın alıyoruz biz bunları sonuçta en sorunsuz şekilde kullanmaya hakkımız var bence

fabe1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Furkan Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman bobin ağlamasıdır bilgisayara zarar vermez diye biliyorum fakat kuru gürüldü iade değişim talep edebiliyorsan et derim ben bazı ekran kartlarındada görülüyor bu olay çoğu kişi sorundan saymıyor fakat 0 satın alıyoruz biz bunları sonuçta en sorunsuz şekilde kullanmaya hakkımız var bence
diğer parçalara zarar verme ihtimali yok yani anladım o zaman değişim talebine gerek yok ya zaten psu kaliteli bir şey değil 1 hafta beklemektense daha sonra psu değiştirmeyi tercih ederim yanıtın için teşekkürler.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Kenan Çelik
15 yıllık elektronik devre tasarımcısıyım ancak bobin ağlaması tabirini ilk defa sizden duydum:D

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1000 FPS alırsan biraz zırıldaması normal çoğu güç kaynağında olabilir o. O kadar FPS'e gerek yok zaten hiç olmadı 400-500'e falan kısıtla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom