Neler Yeni

Çözüldü✓ Power Supplyden Çıkan Sata Power Kabloları

LordCh4os

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umutcan Ekinci
Merhaba arkadaşlar elimde corsair delta rgb 550W var. kasaya iki tane hdd bağlıyacaktım arkasını açınca kabloların hepsi iç içeydi sata power kablosunu bulmakta zorluk yaşadım. Kabloları çok iyi bilmediğim içinde biraz tedirgindim ama en son hepsini ayırdım. Sormak istediğim şey bu psu dan kaç tane sata power kablosu çıkıyor ve aynı anda kaç hdd bağlayabilirim ve bi sata power kabloda resimdeki gibi birden fazla başlık var bunlar ne işe yarıyor hepsini ayrı ayrı hddlere bağlayanilir miyim yoksa sadece baştaki ucunu mu kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
IMG_20221220_224309-min.jpg

Tech Shot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Dayan
Herhangi birine bağlayabilirsiniz. Hiçbir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Merhaba arkadaşlar elimde corsair delta rgb 550W var. kasaya iki tane hdd bağlıyacaktım arkasını açınca kabloların hepsi iç içeydi sata power kablosunu bulmakta zorluk yaşadım. Kabloları çok iyi bilmediğim içinde biraz tedirgindim ama en son hepsini ayırdım. Sormak istediğim şey bu psu dan kaç tane sata power kablosu çıkıyor ve aynı anda kaç hdd bağlayabilirim ve bi sata power kabloda resimdeki gibi birden fazla başlık var bunlar ne işe yarıyor hepsini ayrı ayrı hddlere bağlayanilir miyim yoksa sadece baştaki ucunu mu kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Hepsini ayrı ayrı bağlayabilirsiniz. Paralel bağlı olduğu için voltaj aynı olur zaten, herhalde bunu böyle yapıyorlarsa akımı da düşünmüşlerdir.
Kendim 1 tane hard disk kullanıyorum, direkt tecrübesi olan arkadaşlar varsa isterseniz onları da dinleyin ama teorik olarak bir sıkıntı olmaması lazım.

LordCh4os

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umutcan Ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hızlı cevaplar için çok teşekkürler Allaah razı olsun hemen deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey daha soracam asus prime h510 m-e kullanıyorum sata veri kablosu için bir giriş tek gördüm diğer hddleri nasıl bağlayabilirim? Resimde sağ orta-alt kisimdaki giriş tek var
Screenshot_2022-12-20-23-00-11-549_com.android.chrome.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah tamamdir buldum hemen birinci girişin altinda iki giriş daha varmiş ama sağ tarafa bakacak şekilde yapmişlar onları nedense

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom