Neler Yeni

Power Tuşum Bozuk ve Çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökberk Koçak
Öyle yapıcaz usta yoksa sağlam parçalarda salıcak kendini :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyleyse problem degil
kasa bilgisayarin calismasi icin gerekli bir parca degil aslinda
power kablosunu kesip disari alirsin birbirine kisa devre yaparak acarsin en kotu bilgisayari
Bu power kabloları power tuşunun hemen altında olanlar değilmi? Çünkü power sw yi çıkarıp kısa devre yapma işi zor kablolar birbirine giriyor

Ha bide hocam benim pcde reset sw kablosu yok normalmidir? tüm eski pclerde bile olduğunu gördüm benimkinde bulunmuyor.

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Alper Uğurcan
Öyle yapıcaz usta yoksa sağlam parçalarda salıcak kendini :d

Bu power kabloları power tuşunun hemen altında olanlar değilmi? Çünkü power sw yi çıkarıp kısa devre yapma işi zor kablolar birbirine giriyor

Ha bide hocam benim pcde reset sw kablosu yok normalmidir? tüm eski pclerde bile olduğunu gördüm benimkinde bulunmuyor.
O tuşa bağlı kablo evet, bilmem reset bende de yok

reset tuşu varsa kabloları değiştirip resetten açabilirsin bağlanmamıştır belki

dnzz

80+
Bu yaklaşık 6 7 ay önce oldu bi birgün güç tuşu aniden gitti. Bende yanlışlıkla kasanın üzerine vurunca gücün geldiğini fark ettim 7 aydırda böyle açıyorum pcyi neden tamirciye vermediniz diyorsanızda hem güvensizlik hemde basit işleri bile uzun sürede tamamladıklarından dolayı böyle kullanmaya devam ettim ancak beklenen oldu ve kasanın üstü içe doğru göçtü ve kasa fanlarının kabloları temazsızlık yapıyor her darbe aldığında. Artık power tuşunu değiştirmem lazım yoksa geri döndürülemeyecek zararlar vericem pcye bunu kendi başıma değiştirmenin bir yolu varmı almam gereken parçalar ne?
Her açmak istediğinde kasaya vurmak mı? Kasanın suçu ne de 7 aydır dövüyon xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökberk Koçak
Her açmak istediğinde kasaya vurmak mı? Kasanın suçu ne de 7 aydır dövüyon xd
Hocam kısa yoldan çözüm buldukta kasa vadi gibi oldu valla fanlarda temassızlığa başladı patlayacaz yakında :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,112
Üyeler
172,973
Son üye
Xteripus
Top Bottom