Yardım Power Tuşuna Basınca Pc Çalışmıyor

Ereyn

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Power tuşuna basınca Pc açılmiyor normalde 1 2 ayda bir olurdu ancak kendi kendine duzelirdi şuan hiç açılmıyor fişleri çekip statik enerjiyi boşaltmaya çalıştım power tuşuna basarak bi etki etmedi psu ölmüş olabilir mi ?
Kasanın ledleri dahi çalışmıyor power a basinca

Merhaba Power tuşuna basınca Pc açılmiyor normalde 1 2 ayda bir olurdu ancak kendi kendine duzelirdi şuan hiç açılmıyor fişleri çekip statik enerjiyi boşaltmaya çalıştım power tuşuna basarak bi etki etmedi psu ölmüş olabilir mi ?
Muhtemelen power tuşunda bi kopukluk vardır. Benim kasada da var. Bi tanıdık kasayı açtı geri taktı düzeldi.

kasadaki her șey powerdan güç alıyor zaten yanıp sönseydi rgbler sıkıntı olabilirdi ama arkadașta söylemiș kopukluk olabilir bi baktır

kasanın kablolarının fotoğrafını atarmısın bi belki kablo deforme olmuştur veya kablo çıkmıştır

Geri