benimde ilk başta bu dikkatimi çekti ama yorumlarda cogu kişide kargo hasarlı ve tozlu lekeli geldigini gördüm![]()
Xiaomi 2C 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi 2C 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi 2C 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank özelliklerini incele, 869,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyat farklı olur ama başka sitelerden veya başka satıcılardan alabilirsinbenimde ilk başta bu dikkatimi çekti ama yorumlarda cogu kişide kargo hasarlı ve tozlu lekeli geldigini gördüm
bu sitede tek bu satıcı gorunuyor toplu alıcacagım için farklı sıtelerden almak istemiyorum kargoyu acarken videoya alsam bir şey çıkarsa cok ugrastırırmı beni ?Fiyat farklı olur ama başka sitelerden veya başka satıcılardan alabilirsin
Powerbank in ismini google yaz ztn diğer sitelerinde sattığını görürsünbu sitede tek bu satıcı gorunuyor toplu alıcacagım için farklı sıtelerden almak istemiyorum kargoyu acarken videoya alsam bir şey çıkarsa cok ugrastırırmı beni ?
https://www.hepsiburada.com/ttec-2b...ir-sarj-aleti-powerbank-siyah-p-HBV000013W5BL bu nasıldırPowerbank in ismini google yaz ztn diğer sitelerinde sattığını görürsün
Markasını pek bilmiyorum ve pek bilindik olduğunu da sanmıyorum ztn yorum yapan sayısı da 15 ben hala xiaomi olanı olma taraftarıyım
şansımızı deneyelim ozaman alackalarımı tek bir siteden almka istedigim için hepsiburadadan alıcam umarım sıkıntı cıkmaz ugrastırmaz teşekkürler iyi günlerMarkasını pek bilmiyorum ve pek bilindik olduğunu da sanmıyorum ztn yorum yapan sayısı da 15 ben hala xiaomi olanı olma taraftarıyım
önemli değil iyi günlerşansımızı deneyelim ozaman alackalarımı tek bir siteden almka istedigim için hepsiburadadan alıcam umarım sıkıntı cıkmaz ugrastırmaz teşekkürler iyi günler![]()