Neler Yeni

Powerboost 500 watt +80 psu Değiştirmem Gerekiyor mu?

Zırto

80+ Bronze
Şuan sistemimde takılı fakat değişmem gerekiyor sanırım değiştirmez isem ne gibi zararlar görürüm değiştirirsem ne gibi artılar alırım ?

değişmem gerek ise alacağım psu
PowerBoostu hemen bırak XPG al Xpg çok kaliteli

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Ha bu arada olay şöyle oldu, ben pcden çok anlamazdım ama işte ısısıydı temizliğiydi dikkat ederdim ilk pcm sonuçta.

Bir gün kasaya elimi attığımda inanılmaz bir ısı farkettim bende araştırıyorum falan, macun değiştim, temizledim falan baktım bişey değişmiyor busefer de ses gelmeye başladı "pızz "diye en son sistem bileşenlerinin ısısına bakıyordum o an anladım ki psudan kaynaklı imiş ve bende yeni bir psu almaya karar verim araştırıyorum derken olay gerçekleşti.

Kısaca olay 1 haftada gerçekleşti önce ısındı sonra ses yaptı en son puff. D

Kurtulmanı tavsiye ederim.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
kalitesi arasında değecek fark var mı
yani şöyle diyim biri 550 watt biri 500 watt. kalitesi aynı denebilir. ikisi de kaliteli
ilerde upgrade yaparım derseniz, xpg psuya 2060 super takabilirsiniz mesela ancak fsp ye 2060 takarsınız.
uzun ömürlü kullanırsanız ve upgraade yaparsanız xpg alın. eğer 3-4 sene kullanıp sonra pc değiştiririm derseniz fsp alın

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
yani şöyle diyim biri 550 watt biri 500 watt. kalitesi aynı denebilir. ikisi de kaliteli
ilerde upgrade yaparım derseniz, xpg psuya 2060 super takabilirsiniz mesela ancak fsp ye 2060 takarsınız.
uzun ömürlü kullanırsanız ve upgraade yaparsanız xpg alın. eğer 3-4 sene kullanıp sonra pc değiştiririm derseniz fsp alın
tamamdır

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Şuan sistemimde takılı fakat değişmem gerekiyor sanırım değiştirmez isem ne gibi zararlar görürüm değiştirirsem ne gibi artılar alırım ?

değişmem gerek ise alacağım psu
Değiştirmeniz daha iyi olur.

Top Bottom