Alma, sistemi riske atmaya değmez.yok ama kardeşime alacağımsistem için bütçem 7300 civarı monitörle beraber sadece kasa için 6000 bütçem var o civardaki çoğu hazır sistemlerde powerboost var bende merak ettim
Aynen o fiyata FSP High power corsair gibi markalar var.kanka 650w ına kanma bence git mwe 550w al
Ben de gördüm bu ürünü.Reyiz İnca yeni bir PSU çıkrmış sence nasıl. Bana o paraya daha iyileri var gibi geldi. https://www.hepsiburada.com/inca-ips-065pb-650w-80-bronze-power-supply-p-HBV00000V3VO1?magaza=Ofmat Teknoloji&utm_source=PC&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.PC&v=1.8.1
Evet evet İnstagram post'unun altında gördüm. 80+ sertifikası var bir şey olmaz diye Gene bildiğinden şaşmayacaksın.Ben de gördüm bu ürünü.
C4 diyordu herkes, Inca da 80 Plus sertifikası var ve garantili diye savunma yapıyordu.
Koruma sertifikalarını henüz kontrol etmedim ancak pek alınası bir ürün gibi durmuyor.
Zira "Sistemimi yakar mı?" diye soranlara "80+ sertifikası var sorun olmaz" demeleri oldukça saçma.
PSU'su idare eder, kasa çok güzel. PowerBoost'tan iyidir en azından PSU. Kasayı konuşacak olursak hava akışı çok iyi ve geniş bir kasa.Mbappe her yerde mb511 öneriyor sun bu kasa cidden güzel dimi alcam bak PSU lu
Mbappe mb511 yerine mb311 alsam mini ATX ama ekran kartı sigar mi ona GTX 1660 sO koruyabilir ama PSU'nun tek kötü özelliği bu değil. Kalitesiz bir PSU, dün bir arkadaşın sistemine yetmiyordu PSU. 500W vermesi lazım güya ama kim bilir kaç W veriyor Sen aldın mı PSU'yu?
MB511 al.Mbappe
Mbappe mb511 yerine mb311 alsam mini ATX ama ekran kartı sigar mi ona GTX 1660 s
RGB olmasına gerek var mı ki? MB511 kasa olarak daha iyi ama illa RGB olsun diyorsan alabilirsin.RGB deil maalesef mb311 aynı şey zaten PSU aynı
Knk kırmızı sevmiyom sadce kırmızı olmasa alırdım kesinlikle çünkü ATX kasa ve im alcagim mini ATX zaten s2h anakartta mAtxRGB olmasına gerek var mı ki? MB511 kasa olarak daha iyi ama illa RGB olsun diyorsan alabilirsin.