Kötü? Cevabın içinde saklı... @SleepyCatMerhaba arkadaşlar. Bende de powerboost psu var. Ama cidden abartıldığı kadar kötü mü? Patlar falan diyorlar. Ee tabii ki benim de korkum oluşuyor haliyle. O kadar kötü mü bunu sormak istedim.
Evet,olabileceği kadar kötü bir PSU.Merhaba arkadaşlar. Bende de powerboost psu var. Ama cidden abartıldığı kadar kötü mü? Patlar falan diyorlar. Ee tabii ki benim de korkum oluşuyor haliyle. O kadar kötü mü bunu sormak istedim.
Soru işaretini neden koyduğunu sorabilir miyim?Kötü?
Teşekkür ederim o zaman en kısa bir sürede değiştiririm. Korktum çünkü bu youmları görünce.Evet,olabileceği kadar kötü bir PSU.
Kötü? Sorman da kötü...Soru işaretini neden koyduğunu sorabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim o zaman en kısa bir sürede değiştiririm. Korktum çünkü bu youmları görünce.
Aynen işte ben de ordan korkuyorum. Ama dediğim gibi en kısa sürede değiştirmeye çalışacağım.hakkında C4 diyen çok
Kusura bakma ama ne soracağımı sana mı soracağım? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.Kötü? Sorman da kötü...
patlamaz da sisteminde bir şey yanabilirAynen işte ben de ordan korkuyorum. Ama dediğim gibi en kısa sürede değiştirmeye çalışacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakma ama ne soracağımı sana mı soracağım? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.