Ne kadar fiyatı ?Vatan bilgisayarda POWERBOOST VK-W001B indirimde, özelliklerine baktığımda 360 mm sıvı soğutma ve 390 mm ekran kartı desteklediğini gördüm fakat bir incelemesine rastlayamadım, kullanan var mı?
1300 şuanNe kadar fiyatı ?
Ne kadar fiyatı ?
Linkte 1500tl yazıyor. Hepsiburada'da 1234tl. Powerboost psularına güvenen çok göremedim. Psu varsa. Yoksa bilemiyorum kasayı.1300 şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
POWERBOOST VK-W001B USB 3.0 TEMPERED GLASS 4x120mm ARGB FAN ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST VK-W001B USB 3.0 TEMPERED GLASS 4x120mm ARGB FAN ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Psu yok sadece kasa sepette %15 indirimle 1338 tl şuanLinkte 1500tl yazıyor. Hepsiburada'da 1234tl. Powerboost psularına güvenen çok göremedim. Psu varsa. Yoksa bilemiyorum kasayı.
Bence alınmaz ama bilemedim @MuratTheFounderOfGaribanVatan bilgisayarda POWERBOOST VK-W001B indirimde, özelliklerine baktığımda 360 mm sıvı soğutma ve 390 mm ekran kartı desteklediğini gördüm fakat bir incelemesine rastlayamadım, kullanan var mı?
Çöp direk. Sistemini süs havuzuna dönüştürmek istiyorsan alınırVatan bilgisayarda POWERBOOST VK-W001B indirimde, özelliklerine baktığımda 360 mm sıvı soğutma ve 390 mm ekran kartı desteklediğini gördüm fakat bir incelemesine rastlayamadım, kullanan var mı?
Aynı model değil maalesef https://www.vatanbilgisayar.com/pow...ed-glass-4x120mm-argb-fan-atx-siyah-kasa.htmlMesh olsa daha iyi olur. Hava iyi alır. Sadece yanları biraz ızgaralı. Burda 1234Tl.
Peki önerebileceğiniz en az 240 mm sıvı soğutma destekli 3 fanli ekran kartı sığacak kasa var mı, teşekkür ederim bütçem 2 binÇöp direk. Sistemini süs havuzuna dönüştürmek istiyorsan alınır
Karıştırmışım ben sivi soğutma alıyorsun sandiım da dur kasa önereyimPeki önerebileceğiniz en az 240 mm sıvı soğutma destekli 3 fanli ekran kartı sığacak kasa var mı, teşekkür ederim bütçem 2 bin
Cok teşekkür ederim öneriniz için, bunu alacağımKarıştırmışım ben sivi soğutma alıyorsun sandiım da dur kasa önereyim
Deep Cool CG560 4X-RGB Mid-Tower Fanlı Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Deep Cool CG560 4X-RGB Mid-Tower Fanlı Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bunu al istediğin gereksinimleri karşılıyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Nays ile 1400 civarına gelir.