Neler Yeni

Powerbooster 650w 80+ bronze sertifikalı psu

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar bu PSU hazır sistem kasayla bir geldi ama ben ekran kartı yükselteceğiz için PSU yu satmak istiyorum lakin fiyatı konusunda bilgim yok sizce fiyatı nedir? Bu arada PSU sadece 20 gün falan kullanıldı sıfırdan farkı yok geri kalan sürede yattı. Sistemi aldığım 3 ay oldu sadece 20 gün kullanabildim ekran kartı sorunundan dolayı şimdi yeni alacağım için PSU yetmiyor o yüzden bunu satmak istiyorum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu fikri olan babayiğit

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar bu PSU hazır sistem kasayla bir geldi ama ben ekran kartı yükselteceğiz için PSU yu satmak istiyorum lakin fiyatı konusunda bilgim yok sizce fiyatı nedir? Bu arada PSU sadece 20 gün falan kullanıldı sıfırdan farkı yok geri kalan sürede yattı. Sistemi aldığım 3 ay oldu sadece 20 gün kullanabildim ekran kartı sorunundan dolayı şimdi yeni alacağım için PSU yetmiyor o yüzden bunu satmak istiyorum
faturası vs. varsa 2.el temiz olarak 500tl kadar eder gibi düşünüyorum ama tekrar bakıp sizi bilgilendireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu fikri olan babayiğit
dediğim gibi hocam sahibindende 700tlye falan koyanlar var ama satılacağı fiyat 550/600tl diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
En kötü psu bile artık pahalıdı ebnde ayni Psu yu kullanıyorum psun1300 tl gibi bir fiyatı var 800 den koy en kötü 650 den sat

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
faturası vs. varsa 2.el temiz olarak 500tl kadar eder gibi düşünüyorum ama tekrar bakıp sizi bilgilendireceğim
Temiz bile değil bildiğin sıfır. Hazır sistemde kasa ve PSU bir şekilde geldi PSU nun ayrı bir faturası yok isteyen olursa komple kasayla beraber PSUçi yu veririm şu an ikisi bir 3 bin TL den fazla ediyor kasa güzel bu arada kasa ile bir sorunum yok ama ben ikisini bir isterim diyene onu da verebilirim

En kötü psu bile artık pahalıdı ebnde ayni Psu yu kullanıyorum psun1300 TL gibi bir fiyatı var 800 den koy en kötü 650 den sat
Ben de fsp alıcam 850w 3 bin civarı o da

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Temiz bile değil bildiğin sıfır. Hazır sistemde kasa ve PSU bir şekilde geldi PSU nun ayrı bir faturası yok isteyen olursa komple kasayla beraber PSUçi yu veririm şu an ikisi bir 3 bin TL den fazla ediyor kasa güzel bu arada kasa ile bir sorunum yok ama ben ikisini bir isterim diyene onu da verebilirim

Ben de fsp alıcam 850w 3 bin civarı o da
çok aşırı temiz ise 750/800lye alıcı bulabilir gibi hocam

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Bildiğin sıfır zaten. Dediğim gibi ihtiyacı olan varsa etrafınızda ayrı ayrı yada kasayla verebilirim
o zaman dediğim gibi 800 ilana koyup 750tl verirsiniz hocam

Top Bottom