Neler Yeni

PowerPoint Sunumum Açılmıyor

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar iyi günler. Bİlgisayarda PowerPoint yüklü değil, internet üzerinden Microsoft hesabı kullanarak yaptım. Daha sonra bu sunuyu bilgisayarıma dosya olarak indirim ve uzantısı .pptx . Dosyayı açmaya çalıştığımda Cool File Viewer diye bir uygulama kullanarak açmaya çalışıyor ancak, açmak için bu uygulamaya para vermemi söylüyor. Şuanda sunumuma tek girebildiğim yer, tarayıcı üzerinden kendi Microsoft hesabımla bağlanıp OneDrive 'dan açabiliyorum. Ama benim bu sunumumu masaüstüme bir PowerPoint sunusu olarak (açmaya çalıştığımda Cool File Viewer olarak değil, PowerPoint olarak açılmalı.) indirmem gerekli. Bilgisayarımda PowerPoint yüklü olmadığı için "Birlikte Aç" yoluyla PowerPoint'te seçemiyorum. Şuan ne yapmam gerekli? Bu sunuyu diğer cihazda "Birlikte Aç" yoluyla PowerPoint'ten çalıştırabilir miyim? Çünkü diğer cihazda kendi Microsoft hesabıma girmem mümkün olmayacak. Haliyle tarayıcıdan açıp, bağlanamayacağım kendi OneDrive hesabıma. Anlattıklarımı resim yoluyla desteklemeye çalışacağım. Şimdiden Teşekkürler.

Ekler

• CFLW.png
    CFLW.png
    28.4 KB · Hit: 36
  • pptx.png
    pptx.png
    1.4 KB · Hit: 39

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Office 2007 600-700 mb bir şey hemen indir kur, dene. Link atamayacağım ama fullprogramlarindir de var.

Top Bottom