lerensavasl
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,225
- İsim
- Eren Savaş
Arkadaşlar iyi günler. Bİlgisayarda PowerPoint yüklü değil, internet üzerinden Microsoft hesabı kullanarak yaptım. Daha sonra bu sunuyu bilgisayarıma dosya olarak indirim ve uzantısı .pptx . Dosyayı açmaya çalıştığımda Cool File Viewer diye bir uygulama kullanarak açmaya çalışıyor ancak, açmak için bu uygulamaya para vermemi söylüyor. Şuanda sunumuma tek girebildiğim yer, tarayıcı üzerinden kendi Microsoft hesabımla bağlanıp OneDrive 'dan açabiliyorum. Ama benim bu sunumumu masaüstüme bir PowerPoint sunusu olarak (açmaya çalıştığımda Cool File Viewer olarak değil, PowerPoint olarak açılmalı.) indirmem gerekli. Bilgisayarımda PowerPoint yüklü olmadığı için "Birlikte Aç" yoluyla PowerPoint'te seçemiyorum. Şuan ne yapmam gerekli? Bu sunuyu diğer cihazda "Birlikte Aç" yoluyla PowerPoint'ten çalıştırabilir miyim? Çünkü diğer cihazda kendi Microsoft hesabıma girmem mümkün olmayacak. Haliyle tarayıcıdan açıp, bağlanamayacağım kendi OneDrive hesabıma. Anlattıklarımı resim yoluyla desteklemeye çalışacağım. Şimdiden Teşekkürler.