Neler Yeni

POWERSUPPLY GARİPLİĞİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bilal Uysal
Beyler bende 500 wattlık bir psu bulunuyor bende korkuyorum biraz değiştirmek istiyorum öyle dolanıyodum psulara bakıyodum biraz şaşırtıcı bir şey gördüm acaba bir şey mi var diye size danışmak istedim bir de rtx2060 için uyumlumudur söylermisiniz.Psu nun adresi: https://www.incehesap.com/gamepower-gm-1650-fiyati-37088/

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
500W'lık güç kaynağından neden korkuyorsun :)

Evet o güç kaynağı benim de gözüme çarpıyor. Fark ettiğin üzere fazla ucuz, ileride herhangi bir sorun çıkartıp çıkartmayacağı hakkında bir fikrim yok ancak ben olsam almazdım çünkü fazla ucuz. 1350W'lık bir güç kaynağı bu kadar ucuzsa başka bir yerinden kısılmış demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bilal Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 wattlıklarda yanma olayları olabiyormuş şuanlık fazla korkum yok ama gtx 1660ti dan rtx 2060 geçince sıkıntı olacağını düşünüyorum o yüzden

500W'lık güç kaynağından neden korkuyorsun :)

Evet o güç kaynağı benim de gözüme çarpıyor. Fark ettiğin üzere fazla ucuz, ileride herhangi bir sorun çıkartıp çıkartmayacağı hakkında bir fikrim yok ancak ben olsam almazdım çünkü fazla ucuz. 1350W'lık bir güç kaynağı bu kadar ucuzsa başka bir yerinden kısılmış demektir.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
500 wattlıklarda yanma olayları olabiyormuş şuanlık fazla korkum yok ama gtx 1660ti dan rtx 2060 geçince sıkıntı olacağını düşünüyorum o yüzden
Güç kaynağının modelini yazabilir misin, kaliteli ise sorun olmaz. Zaten 500W'lıklarda yanma olayları olabiliyormuş şikayetini da ilk defa senden duydum :) :D

Emirhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan Ağaoğlu
Ben şahsen Gamepower PSU almak istemem zaten PSU 1650W bu sisteminiz için çok fazla.İllaki PSU değiştircekseniz daha kaliteli markaları tercih etmenizi öneririm.Birde şuanki PSU'nuz nedir acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bilal Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç kaynağının modelini yazabilir misin, kaliteli ise sorun olmaz. Zaten 500W'lıklarda yanma olayları olabiliyormuş şikayetini da ilk defa senden duydum :) :D

Ben yaz tatilinde memlekete gidiyorum köye orada elektirkler gidip geliyor bazen ve haberdar da etmiyorlar bazen fırtına çıkınca elektrikler gidiyor aniden gelince de yanma sorunları oluşuyor kuzenimin ps4 ü gitti bu yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 x GamePower GP-500 80+ Bronze 500W Power Supply
Ben şahsen Gamepower PSU almak istemem zaten PSU 1650W bu sisteminiz için çok fazla.İllaki PSU değiştircekseniz daha kaliteli markaları tercih etmenizi öneririm.Birde şuanki PSU'nuz nedir acaba?

GamePower GP-500 80+ Bronze 500W Power Supply

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Ben yaz tatilinde memlekete gidiyorum köye orada elektirkler gidip geliyor bazen ve haberdar da etmiyorlar bazen fırtına çıkınca elektrikler gidiyor aniden gelince de yanma sorunları oluşuyor kuzenimin ps4 ü gitti bu yüzden

1 x GamePower GP-500 80+ Bronze 500W Power Supply

GamePower GP-500 80+ Bronze 500W Power Supply
Evet pek iyi bir güç kaynağı değil. Ancak ne kadar yüksek W bir kuc kaynağı alırsan o kadar güvenilir olmaz. Mesela attığın 1650W'lik güç kaynağının elindeki güç kaynağından güvenilirlik anlamında pek farkı yok.

Bunu tavsiye ederim, oldukça güvenilir bir güç kaynağıdır.

Top Bottom