Neler Yeni

PoyrazNet'e geçiş sağlıyorum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Merhabalar, TurkNet'den PoyrazNet'e bugün itibari ile geçiş işlemini başlattım evraklarımı Aras Kargoya teslim ettim, tercih ettiğim paket;
1675090440438.png

Bu hızı Türk Telekom altyapısı ile verdiklerini söylediler gayet uygun bence, geçiş yaptıktan sonra yorumlarımı belirteceğim hız stabil olursa ve daha doğrusu 500 mbps alırsam bilgilendiririm, geçmeyi düşünenler olursa 1 ay kullanımımı bekleyebilir kopma, hız düşme ya da müşteri hizmetleri ilgisizliği yaşarsam belirtirim. (REKLAM DEĞİLDİR.)

:blobdance:

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Piyasaya göre beleş neredeyse

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hocam benim bildiğim kadarıyla türknet gigafiber daha ucuz değilmi onu neden kullanmıyorsunuz

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Goknet de altyapın kaç destekliyor?

etnetalw

80+ Bronze
Merhabalar, TurkNet'den PoyrazNet'e bugün itibari ile geçiş işlemini başlattım evraklarımı Aras Kargoya teslim ettim, tercih ettiğim paket;
Alıntıyı görüntüle

Bu hızı Türk Telekom altyapısı ile verdiklerini söylediler gayet uygun bence, geçiş yaptıktan sonra yorumlarımı belirteceğim hız stabil olursa ve daha doğrusu 500 mbps alırsam bilgilendiririm, geçmeyi düşünenler olursa 1 ay kullanımımı bekleyebilir kopma, hız düşme ya da müşteri hizmetleri ilgisizliği yaşarsam belirtirim. (REKLAM DEĞİLDİR.)

Akşamları umarım sorun yaşamasın.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Alperen Çetin
Hocam konuyu günceller misin biraz kullandıktan sonra, herhangi bir problem yaşayacak mısın merak ediyorum. Ben de geçebilirim iyiyse

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hocam konuyu günceller misin biraz kullandıktan sonra, herhangi bir problem yaşayacak mısın merak ediyorum. Ben de geçebilirim iyiyse
Tabii ki, evraklar onların tarafına ulaştı geçiş işlemlerini başlattılar bakalım sorun yaşamazsam tavsiye veririm sizlere.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Alıntıyı görüntüle

370 tl olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom