Neler Yeni

PreHesap Minecraft Premium Dolandırıcılığı

mhmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akgün
Prehesap.com'dan elmas paket üyeliği aldım. Almadan önce yetkili arkadaşa hesabın başkası tarafından kullanılmayacağının ve sınırsız olduğunun garantisini aldım. 2 Ay sonra hesaptaki Minecraft gitti. Bu duruma itiraz ettiğimde bana yeni hesap verdiler ancak bunu kabul etmeyeceğimi, eski hesabı geri istediğimi söyledim (Sunucularda eşyalarım vardı). Bana yardımcı olacaklarını söylediler 1.5 aydır ne adam akıllı bir cevap var ne de destek hattında cevap veren yetkili var. Herhangi bir sorunuza 1 hafta sonra belki cevap verirler o da belki. Satın almadan önce bir daha düşünün.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Çok fazla bu oyunu oynayacaksan illaki orijinal almanı öneririm Minecraft'ı.
Yani o firmalar da o kadar ucuza satmalarının bir sebebi var . O yüzden bir daha güvenme o tarz yerlere.

mhmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne bekliyordun ki legal bir olmayan sitelerden alışveriş yapıp :)
Sayfayı ikinci el platformu gibi düşünmüştüm aslında, orijinal hesabım zaten var bunu yedek bir hesap olarak aldım o kadar para da vermek istemedim. Neyse ki bütün dekontlarım, konuşmalarım vs. duruyor THH'ye basit şekilde gönderebiliyoruz.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Prehesap.com'dan elmas paket üyeliği aldım. Almadan önce yetkili arkadaşa hesabın başkası tarafından kullanılmayacağının ve sınırsız olduğunun garantisini aldım. 2 Ay sonra hesaptaki Minecraft gitti. Bu duruma itiraz ettiğimde bana yeni hesap verdiler ancak bunu kabul etmeyeceğimi, eski hesabı geri istediğimi söyledim (Sunucularda eşyalarım vardı). Bana yardımcı olacaklarını söylediler 1.5 aydır ne adam akıllı bir cevap var ne de destek hattında cevap veren yetkili var. Herhangi bir sorunuza 1 hafta sonra belki cevap verirler o da belki. Satın almadan önce bir daha düşünün.
keşke önce foruma yazsaydın bende önceden aldım denedim ama pişman oldum gittim orijinal siteden aldım ucuza malı maalesef kimse vermiyor

mhmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke önce foruma yazsaydın bende önceden aldım denedim ama pişman oldum gittim orijinal siteden aldım ucuza malı maalesef kimse vermiyor
Orijinalim zaten var ya. Başkaları da bilgilensin diye açtım konuyu, olay 100-200₺ değil benim oradaki hakkım. Cevap vermelerini halen bekliyorum :)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Orijinalim zaten var ya. Başkaları da bilgilensin diye açtım konuyu, olay 100-200₺ değil benim oradaki hakkım. Cevap vermelerini halen bekliyorum :)
bence bekleme ben uğraşmadım bile şahsen şikayet etsem bile ne değişecek bu ülkede :)

Top Bottom