Neler Yeni

Premier lig mi Super lig mi hangisi daha iyi

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Eskiden .Fenerbahçeliyidim sonra bi olaydan takımı tutmayı bıraktım sonra bir şey oldu ondan sonra takım tutmayı bıraktım Bu aralar fifa 23 oynuyorum premier lig çok hoşuma gitti yani sevgi büyüdü maçlar çok iyi çok çekişmeli maçlar oluyor fifa 23 te bi baktım gerçek hayattakin aynısı premier lig izlemeye başladım super lig izlerken deliriyordum hep şike filan oluyordu.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Premier.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Yabi futbola az ilgisi olan premier ligin süper ligden çok daha iyi olduğunu bilir ne anlatmaya çalıştığını anlamadım

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yabi futbola az ilgisi olan premier ligin süper ligden çok daha iyi olduğunu bilir ne anlatmaya çalıştığını anlamadım
Futbol çok bilgim var büyük ligler daha çekişmeli super lig amatör lig gibi artık zevk vermiyor izlerken

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Eredivisie > Super Lig .

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
çok şike var Süper Lig'de.
Ben çok eski fenerbahçeliyim 2021 feneri tutmayı bıraktım o kadar etti beni o kadar sevdim takımı ama yapacak bir şey tekrar dan futbol izlemeye başladım o yüzden premier lig bana uyumlu sanki izlerken zevk alıyorum o kadar yani

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Futbol çok bilgim var büyük ligler daha çekişmeli super lig amatör lig gibi artık zevk vermiyor izlerken
E dostum bu da zaten bilinen bir şey süper ligte bir çok maçta hakemler oyuna yön veriyor. Büyük liglerde taktik savaşı oluyor trde bu hakemlerden dolayı mümkün olamıyor

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
E dostum bu da zaten bilinen bir şey süper ligte bir çok maçta hakemler oyuna yön veriyor. Büyük liglerde taktik savaşı oluyor trde bu hakemlerden dolayı mümkün olamıyor
Kanka zaten benim futbol bilgim çok iyi sadece super lig izlerken zevk alamıyorum o yüzden super lig izlemeyi bıraktım premier lig başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen goley oyunu oynadın mı süper bi oyundu

Top Bottom