Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Prime Abonelere Ozel HyperX QuadCast S 2.599 TL

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Gayet iyi fiyat. Elinde bütçesi olup üst düzey mikrofon ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence.

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QuadcasT hem fiyat olarak hem de kalite olarak şuan bir tık daha iyi değil mi ?
hayir quadcast s suanda en ust seviye seride en yeni olarak duocast cikti ama ondada 2 adet e dusurulmus polar pattern

SadeceSeyf

80+ Gold
hayir quadcast s suanda en ust seviye seride en yeni olarak duocast cikti ama ondada 2 adet e dusurulmus polar pattern
Valla hocam ben internette ki videolara bakarak QuadcasTin daha iyi olduğunu düşündüm. Çünkü çoğu videoda bu bir tık kötü kalıyor deniliyor. Ben Quadcast aldım. İkisini de alan pişman olmaz sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam ben internette ki videolara bakarak QuadcasTin daha iyi olduğunu düşündüm. Çünkü çoğu videoda bu bir tık kötü kalıyor deniliyor. Ben Quadcast aldım. İkisini de alan pişman olmaz sanırım
aralarindaki fark baglanti kisimlari ve uygulama destegi olmasi onun harici fark oldugunu dusunmuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1662052578389.png

Duocast soldaki quadcast s sagdaki bit ve khz degerleri artmis ama polar pattern olayini kaldirmislar ayrica duocast 2m kablo ile quadcast s 3 m kablo ile geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1662052827382.png

sagdaki quadcast usb mini b girisini kullaniyor soldaki quadcast s type c girsini kullaniyor ve uygulama destegi var onun harici butun ozellikleri ayni

Son düzenleme:
Top Bottom