PattisReyis
80+
M21 3799 TL
M52 5599 TL
Xiaomi Redmi 10 (2022) 4299 TL
Huawei Nova 9 SE 5999 TL Link
Huawei Nova 9 SE 5999 TL (İnci Beyazı)
OPPO
Son düzenleme:
İndirim dışında olarak a52 falan güzel hocam 1-2k fazla ama günlük kullanım için, biraz bekleyin isterseniz düşebilir belki.m52 kacırdım sepetteyken gitti deli oluyorum. Xiaomi dışında hangisi günlük kullanıma uygun. Az kamera ve uzun batarya öncelik olarak.
Telefon kullanmayı pek sevmem hocam ama ihtiyaç, wp çok kullanırım işten dolayı gece yatarken de 1 saat sosyal medya video filan. m21 mi alsam acaba 6000mah batarya varmıs ondaİndirim dışında olarak a52 falan güzel hocam 1-2k fazla ama günlük kullanım için, biraz bekleyin isterseniz düşebilir belki.
Pek bilgim yok ama bir araştırın isterseniz hocam yanlış yönlendirmiyim ben siziTelefon kullanmayı pek sevmem hocam ama ihtiyaç, wp çok kullanırım işten dolayı gece yatarken de 1 saat sosyal medya video filan. m21 mi alsam acaba 6000mah batarya varmıs onda
Güzel cihaz ancak bütçe varsa arttırmanızı öneririm.Telefon kullanmayı pek sevmem hocam ama ihtiyaç, wp çok kullanırım işten dolayı gece yatarken de 1 saat sosyal medya video filan. m21 mi alsam acaba 6000mah batarya varmıs onda
hocam m21'i bir arkadaşım kullanıyordu bataryasından memnunmuş. Çok fazla sattı ve bilindik bir ürün performans olarak nasıldır bilmem ama güzel gibi duruyor.Telefon kullanmayı pek sevmem hocam ama ihtiyaç, wp çok kullanırım işten dolayı gece yatarken de 1 saat sosyal medya video filan. m21 mi alsam acaba 6000mah batarya varmıs onda