Neler Yeni

Priz çoğaltıcı kullanıyorum, sanırım bu yüzden PC kapanıyor YARDIM

Voxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Hüdeyfa Anbar
Monitör, kasa ve modemin birlikte 3 lü prize takıyorum. Bir keresinde kasa kapandı düğmesine bastım açılmadı ama monitörün ışşığı yanıyordu sonra prizleri çıkarıp (çoğaltıcı da dahil) kasanın fişini taktım tekrardan düğmesine bastım ve normal çalıştı. Priz çoğaltıcı da sorun vardır dedim yenisini aldım. 2-3 gün kullandım ve o da aynısını yaptı. Sistem kapandı ama sadece kasanın fişini takınca çalıştı. Bu yaşadığım olaylar sistemime zarar vermiş midir? Ve nasıl düzeltebilirim

Voxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Hüdeyfa Anbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sisteminde de sorun olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın? Hepsini.
Biostar b450 mh anakart
GTX 1660 ti
R5 3500x
16 GB ram
Psu yu bilmiyorum ama attığım linkteki psu ve kasaya sahibim
Sistemde sorun olacağını sanmam o zaman hiç açılmazdı bence daha 30 dakika önce r6 oynadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sisteminde de sorun olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın? Hepsini.
DP kablosu ile bağlı monitör ekran kartına bu arada tahminimce voltaj falan yetmiyo

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Biostar b450 mh anakart
GTX 1660 ti
R5 3500x
16 GB RAM
PSU yu bilmiyorum ama attığım linkteki PSU ve kasaya sahibim
Sistemde sorun olacağını sanmam o zaman hiç açılmazdı bence daha 30 dakika önce r6 oynadım
Hocam yeni aldığınız priz ile başka bir prizde deneyin. Odanızın hattında sıkıntı olabilir veya sistemde ısınma problemi olabilir, PSU arızalı olabilir. Anlamak için dediğimi yapın yine olursa MSI Afterburner ile sıcaklıklara bakın ve buraya yazın. Afterburner kullanımı ile ilgili YouTube'da videolar var. Priz ile sıcaklık problemi yoksa hala devam ederse sistemi GameGaraj ile göüreşerek teknik servise gönderin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Voxy

Voxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Hüdeyfa Anbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yeni aldığınız priz ile başka bir prizde deneyin. Odanızın hattında sıkıntı olabilir veya sistemde ısınma problemi olabilir, PSU arızalı olabilir. Anlamak için dediğimi yapın yine olursa MSI Afterburner ile sıcaklıklara bakın ve buraya yazın. Afterburner kullanımı ile ilgili YouTube'da videolar var. Priz ile sıcaklık problemi yoksa hala devam ederse sistemi GameGaraj ile göüreşerek teknik servise gönderin.
Tamam deneyeceğim, az önce bir daha deneyim dedim 3 lü prizle çalışmadı ama tek takılınca çalıştı bu arada

Sistemde sorun olsa kasa hiç açılmaması gerekmiyor mu ? Çok bi bilgim yok kusura bakma :D

Sadece monitör ve kasayı taktım 2 Side çalıştı , modemi de başka bir yere takıp wierelles alacağım artık...

Son düzenleme:

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Tamam deneyeceğim, az önce bir daha deneyim dedim 3 lü prizle çalışmadı ama tek takılınca çalıştı bu arada

Sistemde sorun olsa kasa hiç açılmaması gerekmiyor mu ? Çok bi bilgim yok kusura bakma :D

Sadece monitör ve kasayı taktım 2 Side çalıştı , modemi de başka bir yere takıp wierelles alacağım artık...
Hocam sistemde sorun olsa bile açılır bilgisayarlada sayısız sorun vardır. Sizin elektrik hattında da sorun olabilir. Sağlam bir priz alın kaliteli birde iyi bir elektrikçiye prizlerinizi kontrol ettirmenizde fayda var. Saygılar. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Voxy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,877
Üyeler
164,927
Son üye
amityamity159
Top Bottom