Neler Yeni

Priz çoklayacı ile sorum var

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, benim 2 yıldır kullandığım 6'li priz var ve bu aşağı yukarı 5 metre falan. 5 metre masama kadar yetişmediği için üstüne 2 3 metre civarı olan 3'lü priz taksam sorun olur mu ? Yani 2 tane monitör ile bilgisayarımı takıcam diğer 6'lı prize de şarj aleti, led vs. Sizce bir sorun oluşturur mu ?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Selamlar, benim 2 yıldır kullandığım 6'li priz var ve bu aşağı yukarı 5 metre falan. 5 metre masama kadar yetişmediği için üstüne 2 3 metre civarı olan 3'lü priz taksam sorun olur mu ? Yani 2 tane monitör ile bilgisayarımı takıcam diğer 6'lı prize de şarj aleti, led vs. Sizce bir sorun oluşturur mu ?
Oluşturmaz, neden oluştursun ki?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oluşturmaz, neden oluştursun ki?
Yani kablo uzatmak amacıyla yapıcam fakat en sonunda 3lü priz 6lı prizden güç alacak ve 6lı priz ana prizden alacak o yüzden güç kaybı vs. Herhangi bir sorun oluşturabileceğini düşündüm

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Yani kablo uzatmak amacıyla yapıcam fakat en sonunda 3lü priz 6lı prizden güç alacak ve 6lı priz ana prizden alacak o yüzden güç kaybı vs. Herhangi bir sorun oluşturabileceğini düşündüm
Güç kaybı falan olur mu bilmiyorum ama zararlı veya tehlikeli bir sorun oluşturacak bir yöntem değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
Bi sorun oluşmaz

Kadir_1987

80+ Silver
Bu yaptığınız sistem herhangi bir problem çıkartmaz fakat size tavsiyem bu priz de saç kurutma cihazı,kettle ve süperge tarzı aletler kullanmamanız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
kalitesine güvendiğin markalı bir topraklı priz hiçbir şekilde sıkıntı yaratmayacaktır.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
Prizler kaliteliyse sıkıntı olmaz ama priz kalitesiz ve içindeki bakır tel inceyse prizin içindeki tel yanar ve priz kullanılamaz hale gelir. Benim size önerim uzattıktan sonra prizlere fazla elektronik alet takmamanız çünkü prize fazla yüklenirsen sigorta atabilir.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Prizler kaliteliyse sıkıntı olmaz ama priz kalitesiz ve içindeki bakır tel inceyse prizin içindeki tel yanar ve priz kullanılamaz hale gelir. Benim size önerim uzattıktan sonra prizlere fazla elektronik alet takmamanız çünkü prize fazla yüklenirsen sigorta atabilir.
kalitesine güvendiğin markalı bir topraklı priz hiçbir şekilde sıkıntı yaratmayacaktır.
Bu yaptığınız sistem herhangi bir problem çıkartmaz fakat size tavsiyem bu priz de saç kurutma cihazı,kettle ve süperge tarzı aletler kullanmamanız.
Şuan 3'lü prize 2 monitör taktım kablosu kalın, 6'lı prize de 3'lü prizin kablosu, PC ile led takılı bir sorun olur mu ?

Top Bottom