pro 3400g vs pro 4300ge

NanyaRevB

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
716
Merhabalar,
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu süreçte sistem apu olacağına karar verdik ve buna göre 2 adet işlemci dikkatimizi çekti.
Sistemde daha çok yazılım yapılacak ama keyfe keder oyunda oynanacak (CS:GO,ETS2) gibi. İlerde sisteme 1650 gibi bir ekran kartı takmayı düşünüyorum.
Sizce hangisi daha mantıklı?
Sistemi 8*2 3600 mhz ramler ile beslemeyi düşünüyoruz.

İkisi de benzer güçte ancak 4300GE daha ucuz olduğu için onu alabilirsiniz.

Merhabalar,
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu süreçte sistem apu olacağına karar verdik ve buna göre 2 adet işlemci dikkatimizi çekti.
Sistemde daha çok yazılım yapılacak ama keyfe keder oyunda oynanacak (CS:GO,ETS2) gibi. İlerde sisteme 1650 gibi bir ekran kartı takmayı düşünüyorum.
İşlemci olarak 4300GE daha iyi ve ek olarak daha az güç tüketen bir model.

Grafik birimi olarak ise 3400G daha iyi, bu yüzden oyunlarda 3400G daha fazla FPS verir.

Sizin için bence 4300GE daha uygun.

Merhabalar,
4300GE öneririm ben

Bende şuan 4300GE düşünüyorum. Aktif olarak kullanan var mı aramızda? Bir kaç sorum olacak.

Şuan ekran kartı takmak çok mantıklı değil galiba.

Geri