Neler Yeni

Profesyonel krampon önerisi 5500TL

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
İşin ve merakın bu yöndeyse tabi verilir. Krampondan anlamıyorum bunu söylemek için yazdım.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Anladım o zaman kesinlikle adidasda predator copa yönel derim çok daha sağlam derisi kalın illa Nike hastalığın varsa hypervenom serisine bakabilirsin.
Peki önerdikleriniz arasındaki nike modelinin sıfırı yok ama adidas rahatlık yok ben nike bakıyorum başka ne model önerirsiniz birde akılımda bir soru daha var bağcıksız model var adidasta sizce o modeller nasıldır.

30+FPS

80+ Bronze
Peki önerdikleriniz arasındaki nike modelinin sıfırı yok ama adidas rahatlık yok ben nike bakıyorum başka ne model önerirsiniz birde akılımda bir soru daha var bağcıksız model var adidasta sizce o modeller nasıldır.
Ne zamandır bakmadım piyasaya doğrurdur Nikede başka önermem dediğim gibi adidas alırsan pişman olmazsın senin rahat etmediğin model hangisi

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Adidas'mı tercihin yoksa Nike mi yada daha farklı bir marka mı ?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Ne zamandır bakmadım piyasaya doğrurdur Nikede başka önermem dediğim gibi adidas alırsan pişman olmazsın senin rahat etmediğin model hangisi
eskiden adidas kramponum vardı nasır yapmıştı oradan bir kötü tecrübem var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nike var aklımda şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alternatif önerirseniz bakarım.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar eskiden belli birkaç kulüp oynadım Başakşehir ve Fatih karagümrük ve belli durumlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım şu an yeniden başlamak istiyorum yaşım 16 ve güzel bir krampon almak istiyorum yeniden başlayacağım sizce bu kadar verilir mi ve aklımda 2 model var Nike Zoom mercurial Vapor 15 Elite SE fg ve aynı model olup bir farklı serisi olan superfly 9 Elite ag-Pro hangisini seçeyim ve arkadaşlarım arasındada oynuyorum sizce bir olumsuzluk oluşturacak durum olur mu başka ne önerirsiniz bu nodellerden yada başka modellere mi bakayim.

Hocam size kendimin kullandığı Adidas copa modelini öneririm hem sağlamlık hem de dayanıklılık anlamında güzel bir yapıya sahip

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Top Bottom