Neler Yeni

profesyonel wordpress tema 10tl

mr.edip

80+
Reaksiyon skoru
11
Herkese merhabalar.
wordpress.org sitesinde bildiğiniz üzere ücretsiz sınırlı tema varken, envato'daki istediğiniz temayı 10TL'ye indirebilirim

(bu tarz reklamlar yasak mı bilmiyorum ama bu formda bir şeyler satılması yasak ise direkt konuyu kaldırabilirsiniz)

Herkese merhabalar.
wordpress.org sitesinde bildiğiniz üzere ücretsiz sınırlı tema varken, envato'daki istediğiniz temayı 10TL'ye indirebilirim

(bu tarz reklamlar yasak mı bilmiyorum ama bu formda bir şeyler satılması yasak ise direkt konuyu kaldırabilirsiniz)
Bu korsana girmiyor mu?

korsana giriyorsa site moderatörleri konuyu kapatabilir demişim zaten. maddi gelir sıkıntısı yaşayan insan çok. bu taraftan hiç bakmamıştım konuya
Sitede bir abonelik sistemi var aylık 16.50$ ödüyorsun ve içeriklere sahip oluyorsun fakat siz 10 TL'ye indiririm demişsiniz. Bir nevi korsana giriyor bana göre.

Sitede bir abonelik sistemi var aylık 16.50$ ödüyorsun ve içeriklere sahip oluyorsun fakat siz 10 TL'ye indiririm demişsiniz. Bir nevi korsana giriyor bana göre.
görüş ve eleştirin için teşekkür ederim. aylık 16.50$ 1 yıllık sözleşme dahilinde olan bir şey. öyle düşünülürse dediğim gibi konuyu kaldırabilirim amacım korsanlık değil yardımcı olmak. 10tl ile zengin olan yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,231
Üyeler
173,334
Son üye
Marulty
Geri