Neler Yeni

profesyonel wordpress tema 10tl

mr.edip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Edip
Herkese merhabalar.
wordpress.org sitesinde bildiğiniz üzere ücretsiz sınırlı tema varken, envato'daki istediğiniz temayı 10TL'ye indirebilirim

(bu tarz reklamlar yasak mı bilmiyorum ama bu formda bir şeyler satılması yasak ise direkt konuyu kaldırabilirsiniz)

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Herkese merhabalar.
wordpress.org sitesinde bildiğiniz üzere ücretsiz sınırlı tema varken, envato'daki istediğiniz temayı 10TL'ye indirebilirim

(bu tarz reklamlar yasak mı bilmiyorum ama bu formda bir şeyler satılması yasak ise direkt konuyu kaldırabilirsiniz)
Bu korsana girmiyor mu?

mr.edip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Edip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu korsana girmiyor mu?
korsana giriyorsa site moderatörleri konuyu kapatabilir demişim zaten. maddi gelir sıkıntısı yaşayan insan çok. bu taraftan hiç bakmamıştım konuya

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
korsana giriyorsa site moderatörleri konuyu kapatabilir demişim zaten. maddi gelir sıkıntısı yaşayan insan çok. bu taraftan hiç bakmamıştım konuya
Sitede bir abonelik sistemi var aylık 16.50$ ödüyorsun ve içeriklere sahip oluyorsun fakat siz 10 TL'ye indiririm demişsiniz. Bir nevi korsana giriyor bana göre.

mr.edip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Edip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitede bir abonelik sistemi var aylık 16.50$ ödüyorsun ve içeriklere sahip oluyorsun fakat siz 10 TL'ye indiririm demişsiniz. Bir nevi korsana giriyor bana göre.
görüş ve eleştirin için teşekkür ederim. aylık 16.50$ 1 yıllık sözleşme dahilinde olan bir şey. öyle düşünülürse dediğim gibi konuyu kaldırabilirim amacım korsanlık değil yardımcı olmak. 10tl ile zengin olan yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,076
Üyeler
163,102
Son üye
D4rkie
Top Bottom