Neler Yeni

Program Açılmama Sorunu...

WINDcngz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüzgar Cengiz
Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarı açtım, canım Valorant oynamak istiyordu ve oyuna girip oynamaya başladım. Sonra oynarken alt tab atıp görev yöneticisinden bir şey bakmak istedim ama görev yöneticisi açılmıyordu. Bunun yanında oyun açıkken spotify, discord gibi uygulamalar da açılmadı. Sonra oyunu kapatıp görev yöneticisini açmayı denedim bu sefer oldu. Bir sorun mu var diye ayrıntılara girip herhangi bir şey açık mı diye bakarken görev yöneticisinin ayrıntılar bölümünde 10 larca "werfault.exe" diye bir şey olduğunu gördüm. Bir kaç araştırma yaptım güncellemeleri denetle, bilgisayarı yeniden başlat, virüs korumasının taramasından zararlı bir uygulama var mı diye kontrol et gibi sorunu çözücü seçenekler gördüm. Fakat güncellemeleri denetleyip yaptım, yeniden başlattım, üstüne virüs denetimi yaptım (bir sorun çıkmadı) yine de hiç bir şekilde olmadı. Yani sorunum oyun açıkken spotify, discord türevi uygulamalara girememek ve görev yöneticisini açamayıp, açınca bilmediğim bir şey "werfault.exe" in ortaya çıkması. Herhangi bir çözümü var mıdır bunun? Virüs gibi bir şey mi yoksa kolayca çözülecek bir olay mı? Cevaplarsanız sevinirim.

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Görev yöneticisini açtıktan sonra küçük simgesi düşer görev çubuğuna. Üstüne sağ tıklayıp yukarı al veya öne getir tarzı bir şey olması lazım. Ona basıp görebilirsin

WINDcngz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüzgar Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticisini açtıktan sonra küçük simgesi düşer görev çubuğuna. Üstüne sağ tıklayıp yukarı al veya öne getir tarzı bir şey olması lazım. Ona basıp görebilirsin
Teşekkür ederim cevabın için fakat onu çözsem bile oyun açıkken orada yazdığım gibi diğer uygulamalar (spotfiy, discord vb) açılmıyor onu da çözebilsem iyi olacak. Bir de şu werfault.exe nin ne olduğunu hala tam anlayamadım, araştırdım fakat pek bir şey anlamadım.

Top Bottom