Link atabilirmisinFiyat konusu değişken olabilir ama Ham madde kalitesi ve üretim teknolojisi burada 1.öncelik olması gerektiğinden Nutrade markasına bir bak derim. Tabi düzgün bir hastanede kalp ve ciğer durumuna güzelce baktırmadan herhangi bir supplement kullanma.
Isolate olanlar daha verimlidir genelde. Yeterki bulabil. Genel olarak internette satan yerlere bir bak. Supplementler.com da çok vardı eskiden.Link atabilirmisin
Dostum benim kalbimde delik vardı.9 ay önce basit bir operasyonla kapatıldı.Birde sebebi bulunamayan kalp sancılarım var.Protein tozu zarar verir mi?Fiyat konusu değişken olabilir ama Ham madde kalitesi ve üretim teknolojisi burada 1.öncelik olması gerektiğinden Nutrade markasına bir bak derim. Tabi düzgün bir hastanede kalp ve ciğer durumuna güzelce baktırmadan herhangi bir supplement kullanma.
Kardeşim sen nescafe de içmemen gerekiyor. Çünkü o sağlam kalbide zorluyor. UNUTMAYIN, eğer yediğiniz yada içtiğiniz bir şey nabzınızı yükselmişse bilin ki zararlı bir şey tükettiniz. Tüketimini derhal kesin. Yaşı küçük bazı arkadaşların bunu anlaması mümkün değil çünkü bedenleri, organları şimdilik tolere edebiliyor ama yaş ülerletikçe organlarda eskimeye, mukavemetsizleşmeye başladığı için artık kaldıramayacak hale geliyor ve hızlı bir tükenme başlıyor.Dostum benim kalbimde delik vardı.9 ay önce basit bir operasyonla kapatıldı.Birde sebebi bulunamayan kalp sancılarım var.Protein tozu zarar verir mi?
Sağol yaşım küçük 13 yaşındayım 12 yaşıma kadar deliği bilmeden yaşadım.Kalp acısı diye gidince bunu bulduk acıya bir etkisi yoktu ancak bütçe sıkıntısı pek yaşamadığımızdan yaptırdık.Zaten astım hastalığımda var ama kontrol altında.Kardeşim sen nescafe de içmemen gerekiyor. Çünkü o sağlam kalbide zorluyor. UNUTMAYIN, eğer yediğiniz yada içtiğiniz bir şey nabzınızı yükselmişse bilin ki zararlı bir şey tükettiniz. Tüketimini derhal kesin. Yaşı küçük bazı arkadaşların bunu anlaması mümkün değil çünkü bedenleri, organları şimdilik tolere edebiliyor ama yaş ülerletikçe organlarda eskimeye, mukavemetsizleşmeye başladığı için artık kaldıramayacak hale geliyor ve hızlı bir tükenme başlıyor.
SAĞLIĞINI YOKSA HİÇ BİR ŞEYİNİZ YOKTUR.
Allah bunu sana vermiş. Aman şikayet etme vermesinin bir sebebi var zaten. Sen gücün yettiğince her şeyin doğrusunu öğrenmeye niyet et gerisini Allah hallediyo zaten. Zaten et ve kemiğiz o yüzden coşmamakta büyük fayda var.Sağol yaşım küçük 13 yaşındayım 12 yaşıma kadar deliği bilmeden yaşadım.Kalp acısı diye gidince bunu bulduk acıya bir etkisi yoktu ancak bütçe sıkıntısı pek yaşamadığımızdan yaptırdık.Zaten astım hastalığımda var ama kontrol altında.
Hiç şikayet etmem sıkıntı yaratacak kadar değil.Arkadaşlarımkinin çok fazla olduğunu görünce kendime şükür ediyorum zaten.Allah bunu sana vermiş. Aman şikayet etme vermesinin bir sebebi var zaten. Sen gücün yettiğince her şeyin doğrusunu öğrenmeye niyet et gerisini Allah hallediyo zaten. Zaten et ve kemiğiz o yüzden coşmamakta büyük fayda var.
Protein tozu zararlı, proteini doğal gıdalardan almalısın. Tavuk göğsü, kırmızı et, yumurta beyazı, yoğurt, baklagil...Arkadaşlar 1.75 boyum 65 kiloyum Bcaa kullanıyorum yanına hangi protein tozunu önerirsiniz 150 tl lik