Neler Yeni

Protein Tozu önerir misiniz?

Gryden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Enes hekimoğlu
Arkadaşlar 1.75 boyum 65 kiloyum Bcaa kullanıyorum yanına hangi protein tozunu önerirsiniz 150 tl lik

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Fiyat konusu değişken olabilir ama Ham madde kalitesi ve üretim teknolojisi burada 1.öncelik olması gerektiğinden Nutrade markasına bir bak derim. Tabi düzgün bir hastanede kalp ve ciğer durumuna güzelce baktırmadan herhangi bir supplement kullanma.

Gryden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Enes hekimoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat konusu değişken olabilir ama Ham madde kalitesi ve üretim teknolojisi burada 1.öncelik olması gerektiğinden Nutrade markasına bir bak derim. Tabi düzgün bir hastanede kalp ve ciğer durumuna güzelce baktırmadan herhangi bir supplement kullanma.
Link atabilirmisin

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Link atabilirmisin
Isolate olanlar daha verimlidir genelde. Yeterki bulabil. Genel olarak internette satan yerlere bir bak. Supplementler.com da çok vardı eskiden.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Dostum benim kalbimde delik vardı.9 ay önce basit bir operasyonla kapatıldı.Birde sebebi bulunamayan kalp sancılarım var.Protein tozu zarar verir mi?

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Dostum benim kalbimde delik vardı.9 ay önce basit bir operasyonla kapatıldı.Birde sebebi bulunamayan kalp sancılarım var.Protein tozu zarar verir mi?
Kardeşim sen nescafe de içmemen gerekiyor. Çünkü o sağlam kalbide zorluyor. UNUTMAYIN, eğer yediğiniz yada içtiğiniz bir şey nabzınızı yükselmişse bilin ki zararlı bir şey tükettiniz. Tüketimini derhal kesin. Yaşı küçük bazı arkadaşların bunu anlaması mümkün değil çünkü bedenleri, organları şimdilik tolere edebiliyor ama yaş ülerletikçe organlarda eskimeye, mukavemetsizleşmeye başladığı için artık kaldıramayacak hale geliyor ve hızlı bir tükenme başlıyor.
SAĞLIĞINI YOKSA HİÇ BİR ŞEYİNİZ YOKTUR.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Spor yapıyorsan spor hocana danış bilir kişiye danış o kadar yararlı bir şey değil genel olarak herkesin görüşü gibi doğal kas zor ama daha sağlıklı olandır aman dikkat et çevremde düzensiz kullanıp ölenler var.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kardeşim sen nescafe de içmemen gerekiyor. Çünkü o sağlam kalbide zorluyor. UNUTMAYIN, eğer yediğiniz yada içtiğiniz bir şey nabzınızı yükselmişse bilin ki zararlı bir şey tükettiniz. Tüketimini derhal kesin. Yaşı küçük bazı arkadaşların bunu anlaması mümkün değil çünkü bedenleri, organları şimdilik tolere edebiliyor ama yaş ülerletikçe organlarda eskimeye, mukavemetsizleşmeye başladığı için artık kaldıramayacak hale geliyor ve hızlı bir tükenme başlıyor.
SAĞLIĞINI YOKSA HİÇ BİR ŞEYİNİZ YOKTUR.
Sağol yaşım küçük 13 yaşındayım 12 yaşıma kadar deliği bilmeden yaşadım.Kalp acısı diye gidince bunu bulduk acıya bir etkisi yoktu ancak bütçe sıkıntısı pek yaşamadığımızdan yaptırdık.Zaten astım hastalığımda var ama kontrol altında.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Sağol yaşım küçük 13 yaşındayım 12 yaşıma kadar deliği bilmeden yaşadım.Kalp acısı diye gidince bunu bulduk acıya bir etkisi yoktu ancak bütçe sıkıntısı pek yaşamadığımızdan yaptırdık.Zaten astım hastalığımda var ama kontrol altında.
Allah bunu sana vermiş. Aman şikayet etme vermesinin bir sebebi var zaten. Sen gücün yettiğince her şeyin doğrusunu öğrenmeye niyet et gerisini Allah hallediyo zaten. Zaten et ve kemiğiz o yüzden coşmamakta büyük fayda var.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Allah bunu sana vermiş. Aman şikayet etme vermesinin bir sebebi var zaten. Sen gücün yettiğince her şeyin doğrusunu öğrenmeye niyet et gerisini Allah hallediyo zaten. Zaten et ve kemiğiz o yüzden coşmamakta büyük fayda var.
Hiç şikayet etmem sıkıntı yaratacak kadar değil.Arkadaşlarımkinin çok fazla olduğunu görünce kendime şükür ediyorum zaten.

VitoScaletta

80+ Gold
whey proteinden başkasını önermem yani diğerlerinin kalitesini bilmiyorum çünkü

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Arkadaşlar 1.75 boyum 65 kiloyum Bcaa kullanıyorum yanına hangi protein tozunu önerirsiniz 150 tl lik
Protein tozu zararlı, proteini doğal gıdalardan almalısın. Tavuk göğsü, kırmızı et, yumurta beyazı, yoğurt, baklagil...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,375
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_
Top Bottom