Protein tozunu nerde satabilirim ?

Erda Yıldırım

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,379
Guncel fiyatı 1400TL olan scitec 2KG çikolata aromalı izole protein tozunu almistim , tadını beğenmedim. Normalde sütle icikiyorumus lakin süte alerjim var . Suyla içince tadı kötü oluyor. Nerden satabilirim bunu, 6 servis kullanıldı.

Letgo, Facebook Market gibi yerel ikinci el satış imkanları sunan hizmetleri kullanmayı denediniz mi? Bir ihtimal yakınlardaki Spor salonlarında da şansınızı deneyebilirsiniz sanırım.

Guncel fiyatı 1400TL olan scitec 2KG çikolata aromalı izole protein tozunu almistim , tadını beğenmedim. Normalde sütle icikiyorumus lakin süte alerjim var . Suyla içince tadı kötü oluyor. Nerden satabilirim bunu, 6 servis kullanıldı.
Süt yerine Soya sütü gibi alternatifler deneyebilirsin veya yulaf sütü yapımı çok kolay onu da deneyebilirsin.

İlla satıcam dersen ben daha önce Dolap üzerinden çok aldım çok sattım protein tozu gainer vs. Kesinlikle öneririm

Dolap uygulaması işini görecektir,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,659
Üyeler
188,142
Son üye
NaosLuna
Geri