markada ahım şahım creatin için çok fark olmuyor ama hiq çok iyi bir marka, tekrar hiq alarkadaşlar selam başlıkta bahsettiğim kreatin ve vitamin (zma) almayı düşünüyorum hiq kullandım fakat bitti önerir misiniz?
haziranda hiq kreatin xl aldım hala kullanıyorum son 10 servis kaldı ama kreatin hiq da gereksiz pahalı proteinoceandan alsam nasıl olur?markada ahım şahım creatin için çok fark olmuyor ama hiq çok iyi bir marka, tekrar hiq al
ben ocean kreatin kullanıyorum bence gayet iyi yada diğer markalardan almadığım için bilmiyorum aradaki farkıhaziranda hiq kreatin xl aldım hala kullanıyorum son 10 servis kaldı ama kreatin hiq da gereksiz pahalı proteinoceandan alsam nasıl olur?
vakit bulamadım valla testi verdikten sonra kür başlangıçı yapabilirimyerli marka alma alırsan da aromasız al
bence tekrar hiq al
bu arada senin testo değerlerin nasıl çıktı
yapma be şimdi güzel gözükeceksin 50 yaşında ne yapacaksınvakit bulamadım valla testi verdikten sonra kür başlangıçı yapabilirim
hepsi de şişme su balonu bir vurdum mu otururlar aşağıyapma be şimdi güzel gözükeceksin 50 yaşında ne yapacaksın
Milletin doğallık algısını görüşünü değiştirdiler ya STEROİD PANDEMİSİ
adamların bir başarısı yok yarışmalarda rezalet performans sergilemiş millet bu adamdan uzaktan eğitim alıyor gariphepsi de şişme su balonu bir vurdum mu otururlar aşağı